tisdag 12 december 2017

Fläktstyrning

Hos Inet hittar du fläktstyrning i kategorin datorkomponenter. Med smidiga funktioner som touch screen, alarm vid överhettning och enkel installation är det här ett tillbehör som tar bygget till en roligare och personligare nivå. Köp Scythe Kaze Q fläktkontroller - Svart, NZXT Sentry Touch Screen Fan Controller, och andra produkter hos Webhallen. Samma pris online som i butik.


Välj visningsvy: Filter Sortera efter: Rekommenderad. Fläktstyrning - Chassimod.

Jämför priser och läs recensioner på Datorkylning. Välkommen till PriceRunner! Ta kontrollen över din fläkt med hjälp av fläktstyrning. Välj mellan enkla eller mer avancerade modeller.


Observera, denna text är maskinöversatt. Liten, praktisk - denna fläktkontroller passar in i några. Funderar på att köpa ett lite nyare chassi eftersom mitt nuvarande ser ut som ett gammalt kassaskåp.


Upptäckte dock igår att det nya chassit saknar tums. Givaren skall monteras i cellpaketet på kylaren , eller på annat lämpligt ställe.

Feb Början på Mediaskåp med fläktstyrning - postad i Gör det själv: Tjenare alla glada ! Ska bygga ett mediaskåp med fläktstyrning för att slippa ha en massa saker runt tvn. Slänger upp en bild direkt på hur den ska se ut. Som ni ser så kommer det att bli fläktar för att så enkelt som möjligt slippa överhettning.


Finns där något program där man kan styra hastigheten på fläktarna i ens dator tex CPU fläkten? Har inte hittat något och undrar således om man kan göra detta på något sätt? Jag syftar framför allt på 12. MAXinBOX Hospitality är en ny KNX- deltagare från Zennio. Den styr fläktkonvektorer med 2- eller 4-rörsenheter i upp till tre fläkthastigheter och två tvåpunkts ventilstyrningar.


EasyFan är ny typ av fläktstyrning som ingår i Hydronic S3-systemet och som skapar en ökad komfort, samt ger en effektiv drift av parkeringsvärmaren, även för tidigare värmargenerationer. EasyFan aktiverar automatiskt fläkten och ventilationsinställningarna i klimatanläggningen hos fordonet och, för perioden av . Då tänker vi använda den gamla imkanalen i skorstenen som rökkanal. Artikelspecifikationer RC-CDFO. Jun För att fläktstyrningen ska fungera krävs att ditt moderkort kan hantera fläktstyrning.


På Speedfans hemsida finns en lista på vilka moderkort som fungerar. Har du en någorlunda modern stationär dator är chansen rätt stor att det fungerar, men med bärbara datorer är sannolikheten betydligt mindre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения