måndag 11 december 2017

Ac delar bil

Ac till bil , tunga fordon, bussar. Problem med din AC i ditt fordon? För att hitta produkter som passar ditt fordon så söker du enkelt och smidigt i Avantias katalog. Skriv enkelt in ditt reg-nr och sök så får du fram ditt fordons specifika komponenter.


Behöver du AC -system till din bil ? Autoexperten har välkända varumärken, snabba leveranser och fri frakt till butik.

Köp online hos Autoexperten! Vi har ett brett sortiment av klimatartiklar i originalkvalitet utformade optimalt för din bil. I denna kategori hittar du AC kompressor, AC kondensor, fläkt kylare, expansionsventil, förångare klimatanläggning, trycksensor, torkfilter, slang AC , rör AC mm. Kontakta gärna oss om du är osäker eller har några frågor när du skall byta . Hitta din lokala verkstad. Bra klimat i bilen är självklart för de flesta.


Motormännen reder ut begreppen! Kontrollera till sist kompressorn på en bänk efter allt annat är fixat. Om fler än hälften av alla kompressorns delar är defekta eller skadade så utförs inga mindre reparationer utan istället utförs ett fullständigt utbyte av kompressorn för säkerhetens skull.

Våra AC Kompressor storsäljare: AC Pump nätet till attraktiva priser. Fyll i ditt registreringsnummer så visas bara delar som passar ditt fordon. Eller välj din fordonsmodell. Dölj filtrering med reg nr . Beställ reservdelar till din Klimatanläggning med femstjärnig kvalité åt din bil ! Glöm inte systematisk användning av AC - det förser stabil oljecirkulation och korrekt drift av dess olika delar.


Kom ihåg att alltid stänga av AC :n när du har kört färdigt så att den inte står och går, och så slår du på värmen. Tack vare etablerade kontakter med leverantörer över hela världen, har vi ett stort utbud av AC -reservdelar till de allra flesta bilmärken och modeller. Vi på AD har en filosofi: att sätta människor först. För i slutändan är det du som ska kunna njuta av varje mil som du tillbringar bakom ratten.


AD finns idag representerat i länder – bara i Sverige har vi över 3auktoriserade bilverkstäder och butiker. Vi hjälper dig att reparera och serva din bil och i våra butiker hittar du de . Vi är en av Sveriges ledande leverantörer inom eftermarknaden för bilelektriska reservdelar. Växelströmskablar behövs för att göra en koppling mellan olika delar av luftkonditioneringen.


I de flesta fordon är luftkonditioneringsapparater är nu en norm eftersom de ökar komforten i hög grad. Ledningar inuti enheten måste installeras för hög eller låg tryckning . Vi är en komplett verkstad som är inriktad på demontering av lastbilar och stora maskiner. Tillverkare: SCANIA R-SERIE.

Text för hämtning (MS Word-format, engelska, tyska):. Växjö Bil och AC är medlemmar i Autoexpertens verkstadskoncept. Det innebär att vi har tillgång till delar till de flesta bilmodeller som finns på marknaden. AC system delar Kompressor Kondensor.


Vi är certifierade på AC till personbilar. Vi rekommenderar att göra årlig service på din AC för att undvika stora kostnader i framtiden. När du gör din ordinarieservice kan . Vi börjar med att tömma AC :n samt vakuumsuga den.


En AC -anläggning drar lätt till sig fukt, isproppar, mögelsporer och andra allergiframkallade ämnen som alla är viktiga att få bort. När systemet är rent fyller vi på det med ny, ren gas som gör .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения