torsdag 7 december 2017

Svenska kaminer

Vi har kaminer i olika modeller och storlekar. Hitta en kamin som passar perfekt hemma hos dig och enligt dina behov. Köp den hos en av våra återförsäljare. Gjutjärnsarbetet kräver yrkesskicklighet ner i minsta detalj.


Det finns enklare metoder för att tillverka eldstäder, men för oss handlar det inte om att . Föreställ dig en braskamin, som kan programmeras, så att det är varmt, när du kommer hem från jobbet eller som kan tända själv.

Eller som kan brinna över natten. Faktisk är framtiden redan här - den heter Aduro H- Hybridkamin. Kaminen kombinerar det bästa från braskaminen och pelletskaminen . Allt du behöver till kaminer och eldstäder: skorstenar, rökrör, plåtar, korgar m. Jøtul har ett nätverk av kompetenta återförsäljare som kan hjälpa dig att hitta rätt kamin och utföra en komplett installation.


Kontakta någon av våra duktiga återförsäljare och. En kamin har utvecklats enormt sedan mitten på 70–talet. Mariebergs har ett brett sortiment av kaminer från branschens ledande aktörer. Svenska Brasvärmeföreningen: .

Contura och Premodul ingår i Nibe och är marknadsledande på brasvärmeprodukter i Sverige. Hos Tulikivi hittar man de traditionella täljstensbrasugnar, Kermansavi keramiska kakelugnar, bastuugnar både el och vedeldade, olika naturstenar för trädgår och inreding sammt hushålls keramik. En kamin är en anordning avsedd för uppvärmning genom förbränning av brännbara material som till exempel ve pellets, kol eller koks. Till skillnad från en värmepanna placeras kaminen i det utrymme den skall värma.


Till sin uppbyggnad gentemot en kakelugn är kaminer av metall och värmer utrymmet snabbt efter att . I vårt sortiment hittar ni även alla tänkbara tillbehör och reservdelar. Funderar du på att köpa en braskamin i Stockholm? Sortimentet är anpassat efter den svenska marknaden med braskaminer från världsledande Morsö gällande gjutjärnskaminer med års garanti.


Sveriges ledande butiker och kedja för brasvärme. Dansk design när den är som bäst. Vi erbjuder braskaminer, kaminer , eldstäder, skorstenar, kakelugnar, vedspisar.


Vi kan brasvärme och kaminer. Scandinavisk Spismiljö har funnits i mer än år och har ett brett utbud av både öppna spisar och braskaminer. Vi tillverkar kaminer som värmer på flera sätt – både designmässigt, prismässigt och miljömässigt.


Oavsett om du är ny eller rutinerad kaminanvändare finns det mycket som kan vara bra för dig att veta. Både före och efter köpet. Innovation och tradition.


Läs mer om vår säkra modulskorsten Modulex.

I vår butik hittar du många fina tillbehör och verktyg till alla typer av eldstäder. Majoriteten av våra kaminer är tillverkade i Sverige och Norge. De klarar de stränga miljö- och produktionskraven för svensk P-märkning och flertalet av våra kaminer är även Svanenmärkta.


Går du i kamintankar och har svårt att välja?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения