onsdag 13 december 2017

Vattenburen golvvärme elpatron

Thermotechs elpatron 350W håller de små golvytorna varma året runt. W elpatron , för ca m golvyta (vid 50W/m ). Vid användning i uterum, tag hänsyn till effektbehovet. Termostaten i pannan håller temperaturer anpassade till golvvärmesystem av alla slag. Pannans elpatron finns att få både i rostfritt och koppar beroende på vattenkvalité. Vi rekommenderar elpanna med . Komplett elpanna för vattenburen golvvärme.


Används framför allt när man inte har någon befintlig vattenburen värmekälla men ändå vill ha vattenburen golvvärme. Används även till utbyggnad av uterum, garage, småhus, byggen som tillfällig värmekälla vid kallare temperaturer m. Håller på att bygga ut huset 65kvm och där blir det vattenburen golvvärme. Var köpa styrsystem till vattenburen golvvärme. Golvvärme i kombination med en elpatron - Clever Heating cleverheating. Vi vill ha golvvärme installerad i vårt badrum.


Jag vill ha ett vattenburet system eftersom vi har ett ytjordvärmesystem med värmepump till vårt befintliga radiatorsystem. Problemet är att vi vill även ha golvvärme i badrummet när värmepumpen står still, dvs en kombination med en elpatron som då går in och värmer . Hej Skall bygga till en sommarstuga som värms upp med direktverkande el. Tänker mig en gjuten platta. Golvvärmepaket HF är kompletta kit för installation av vattenburen golvvärme.


De spårade skivorna är mm tjocka och ersätter den standard golvskiva som annars skulle ha använts. Kitten levereras komplett med shunt för koppling direkt till befintligt radiatorsystem. Rinkaby Rör säljer VVS, LK Heater 3är en elektrisk komfortvärmare för golvvärmeinstallationer utförda med LK Minishunt M60. Värmaren består av en elpatron monterad i en mässingstub.


Produkten säljs komplett för eller golvvärmekretsar i rördimension eller mm. Vi har tillbehören till vattenburen golvvärmesystem för husrenoveringar. Vid renovering av en grund eller ett golv kan vattenburen golvvärme läggas in.


Värmare 3W är en shunt med kompletterande elpatron som ger komfortvärme för golvytor upp till m2.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения