torsdag 21 december 2017

Pelletskamin med skorsten

Pelletskaminer utan skorsten finns det? Vilket gör att du inte behöver bygga en dyr skorsten i huset. Utan bara ett hål genom väggen, visst är det otroligt?


Det generösa glaspartiet på kaminen gör det möjligt att se lågan från flera håll i rum. Letar du efter någon som kan skorstenar? Vi på Nordicheating kan hjälpa dig med ditt val av skorsten , pelletskaminer, vedkaminer.

Med KMP Drag behövs ingen skorsten. Ariterm-Lilla-Fro-pelletskamin-me. Sänk värmekostnaderna med en automatisk pelletskamin. Den kopplas enkelt till vilken befintlig skorsten som helst.


Om du inte har en skorsten erbjuder vi lätta skorstenar som är enkla att installera. Detta är inte alltid möjligt eller önskvärt. Vissa modeller kan även användas med ved (EcoTec Tyr).


Du kan välja bland ett stort antal modeller, ytmaterial och färger. Håll koll, endast 1st till kampanj pris.

Enkel att sköta och effektiv som värmekälla. En pelletskamin av hög kvalitet som liknar en vanlig . Med en modern pelletskamin slipper du vedeldningens nackdelar och kan reglera uppvärmningen efter behov. KMP Drag är en lösning som gör det möjligt att installera KMPs kaminer utan skorsten.


Med en skorstensfri pelletskamin är du inte bunden till placeringen av din skorsten det är dessutom billigare än att installera en ny skorsten eller att renovera en . Den väger knappt 1kg, så du behöver inte förstärka bjälklagen. Om du vill kan du komplettera med natursten. KMP Mysinge har front, topp och sidor i gjutjärn. Att installera en pelletskamin innebär att du behöver dra ett skorstensrör genom taket, såvida du inte kan använda en befintlig kanal i en murstock eller skorsten.


KMP Lilla Frö kan med fördel anslutas till KMP Drag i de fall ditt hus saknar skorsten eller du vill. Vid mer omfattan de förändring, till exempel en utanpåliggande skorsten , kan även bygglov behövas. Välj uppvärmningsmetod efter dina behov och förutsättningar. Vi är med dig genom alla le från val av uppvärmningsmetod till skorsten och installation. Kaminen bör installeras, besiktigas.


Vårt stora nätverk av partners gör att du kan handla våra produkter över hela landet. I testet ingår olika modeller av pelletskaminer och modeller av kombikaminer som kan eldas med både pellets och ved. För en modell av pelletskaminerna finns testresultat både med en vanlig skorsten och med väggfläkten KMP Drag.


Skorstenslös pelletskamin (DRAG).

Drag är en unik lösning som gör det möjligt att installera pelletskaminerna Neptuni, Ekerum, Lilla Frö och Mysinge utan skorsten vid en yttervägg. Tänk vilka möjligheter du får att placera kaminen precis där du vill! Med Drag får du bara en bråkdel av kostnaden jämfört med en vanlig.


Mysinge kan med fördel anslutas till KMP Drag i de fall ditt hus saknar skorsten eller du vill placera kaminen mot en yttervägg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения