fredag 8 december 2017

Små braskaminer

Braskaminer är inte bara för dem med gott om utrymme. På Contura tycker vi att alla ska ha möjlighet att njuta av en riktig vedeldad kamin, oavsett hur mycket utrymme de har. Det är därför vi har skapat en serie små braskaminer utan att kompromissa med någon av de fantastiska funktioner som Contura kaminerna är kända . Utbudet av braskaminer är stort! Beroende på vilken braskamin du väljer får du lite olika sorters värme.


En plåtkamin ger snabbt extra värme, men svalnar snabbt.

En gjutjärnskamin ger snabbt värme, en del kommer med kokplatta, samt att dessa finns som både stora modeller och som små kompakta modeller. Välj en braskamin som passar dina behov. Söker du en gjutjärnskamin?


Nordic Heating erbjuder flera olika kaminer i gjutjärn i gammal stil. Sveriges ledande butiker och kedja för brasvärme. Vi erbjuder braskaminer , kaminer, eldstäder, skorstenar, kakelugnar, vedspisar.


En kamin är en bra investering och en tillförlitlig värmekälla till hemmet. BAUHAUS erbjuder färger som svart, vit och grå samt med eller utan friskluftsventil!

Våra braskaminer i gjutjärn ger en lång hållbarhet och ett vackert intryck. Kolla in våra braskaminer idag! Din nya kamin hittar du billigt bra pris – stort utbud av kaminer - braskamin , insatskamin, murspis, trädgårdskamin - installation av kamin.


Det finns även stora skillnader i utsläpp mellan nya braskaminer. Kaminen med högst utsläpp av stoft (partiklar) släpper ut elva gånger mer än den med lägst utsläpp. Stoft är små föroreningar som finns i rökgaserna och består av bland annat sot. Stoft påverkar hälsan, främst andningsvägarna, hjärta och . Renovering, nyinstallation av skorstenar och försäljning och montering av braskaminer är våra stora arbetsområden. Vi hjälper Er med små som stora projekt inom våra arbetsområden.


Vi arbetar enbart med erkända leverantörer. Vitemeljerad gjutgärnskamin i tuff design och små mått. Vi har egna montörer och är . Jötul F1har utrymmessnålt format, lagom effekt även för små utrymmen. Med våra år i branschen hjälper vi dig att planera, välja samt installera din nya kamin och skorsten.


Välkommen till vår butik och kaminutställning! Elda rätt i din braskamin. Oförbrända kolväten, sot och andra små partiklar är exempel på ämnen som då kan släppas . Värme i små eller stora utrymmen.

Störst är inte alltid bäst när du köper en ny braskamin och därför ska du se till att den kamin du köper har rätt effekt i förhållande till den yta du vill värma upp. Titta alltid på driftsintervallet och på tillverkarens anvisningar, de flesta kaminer ger bra effekt i förhållande till behovet. Avsevärt bättre miljönytta med moderna braskaminer. PRESSMEDDELANDE Energimyndighetens nya test visar att moderna braskaminer ger kraftigt minskade miljöutsläpp jämfört med äldre kaminer från 80- och 90-talet.


Lösningen är en braskamin som ger god värmeeffekt med små utsläpp och finns i modeller och priser som passar i de flesta hem. Vissa braskaminer kan placeras som en insats i en öppen spis. Där finns gott om stora öppna spisar som man nu sätter en braskamin i. Visst kan vissa saker ha varit bättre förr, men det gäller definitivt inte braskaminer.


För det är just vad pellets är, en restprodukt från skogsindustrin som bearbetas och komprimeras till små pelletsbitar som du sedan kan bränna upp och omvandla till värme, antingen för att njuta av den direkt eller för att . I vårt utbud av braskaminer och kaminer hittar ni moderna, effektiva och miljömärkta värmekällor. Här finns allt från små gjutjärnskaminer till stora kaminer med täljsten. Här nedan hittar ni våra leverantörer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения