onsdag 6 december 2017

Täljsten till vedspis

Ute efter täljsten till er kamin eller vedspis ? Vi har ett fint utbud av en mängd olika täljstenar som ni enkelt kan beställa från vår webbplats. Här finner ni täljstenspaket som är redo att fylla upp er vedspisugn eller muras upp på sidorna av er kamin. På så sätt har ni fått en fantastisk värmelagring som vara i flera timmar. Här finner ni även täljstensplattor som sätts ovan på ugnstaket i er vedspis i stället så slipper ni hålla på .

Har man väl fått täljstenen varm, så håller den ju ugnen varm sedan elden har slocknat. Men eftersom det är rökkanaler på alla sidor runt ugnen så kommer nog det mesta av täljstensvärmen att gå ut till kråkorna så småningom, det är bara strålningsvärmen från ugnsluckan som huset kan dra nytta av. Detta gör att värmen blir lite jämnare från vedspisen och att vedspisen hålls varm under längre ti men man skall inte heller ha en övertro till täljstenens förmågor.


Jämför priser och läs recensioner på Kaminer. Välkommen till PriceRunner! Vi har gjort så att vi när vi renoverade vår vedspis så lade vi täljstensskivor ovanpå ugnstaket, istället för lera-järnspånblandningen som man normalt använder. Sedan har vi täljsten i ugnen också samt en finare skiva uppe på spisen.


Jag har hört både för och emot, så man blir ju osäker.

Vi har även stor erfarenhet av att sälja till Norge. Tack vare egenutvecklade produkter och direktimport kan vi erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser! OBS: Angivet pris i annonsen är i NOK men försäljning sker i SEK, vilket kan . Låt Eldstadsguiden hjälpa dig att hitta en modell som passar just dig. Värmelagrande täljstensbrasugnar. En kompakt, elegant och intelligent brasugn.


Tack vare den avancerade bränntekniken är brasugnen effektiv och klarar även de strängaste utsläppsnormer. En mycket prisvärd kamin i hög kvalitet som även är en snygg reservspis. Priset inkluderar monterade täljstenssidor.


MBS Olymp Plus vedspis är till stora. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Finns även med svarta stålsidor till något lägre pris.


Täljsten på sidorna ingår i priset. Anslutningssats och packning medföljer. Vedspis med antracit emalj och stålhäll som standard. Välj mellan höjden eller cm.

Den perfekta smalspisen vid strömavbrott med gjutjärnshäll. Stor och rymlig eldstad med god effekt. Eldstadsluckan har nu extra tjockt gjutgods med luckskydd på insidan. Oden går också att få med täljsten i det vackra mönstret Sky.


Ni hittar den på stonefactory. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения