måndag 11 december 2017

Franke spiskåpa injustering

Belysning, W kompaktlysrör. Typ av brytare, Mekanisk timer. Installationstyp, Skåpmonterad . Läs noga igenom denna bruks- och monteringsanvisning, i synner- het säkerhetsföreskrifterna, innan du installerar och börjar använda produkten. Spara bruksanvisningen för senare användning eller till den som even- tuellt övertar produkten efter dig.


Gör produkten strömlös innan all form av rengöring och skötsel.

Bröderna Bergmark startade företaget Matoz, som. Dessa produkter har ingen möjlighet att styra något aggregat. Spjället är timerstyrt, max min.


Kjøkkenhette for sentralavtrekk Modell 490- 16. Lossa de fyra skruvarna enl. Trumsats för anslutning till imkanal. Anvisning för montering av trumsats medföljer den. INJUSTERING AV LUFTFLÖDEN.


Justering av luftflöden görs med hjälp av spjället.

Mättrycket Pm mäts i mätuttaget, Fig. Med hjälp av mättrycket Pm och spjällets position kan luftmängden avläsas i injuster- ingsdiagram . Namn, KÖKSFLÄKT FRANKE SPISKÅPA F2ROSTFRI 60CM. Vidareutvecklad design, effektiv belysning och nätt, fast volymdel.


Kan även monteras med hjälp av konsoler som beställs separat. Levereras med sladd och jordad stickpropp för anslutning till jordat vägguttag samt utluftdon. Timerreglerat spjäll 5–min. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.


Vit lackad köksfläkt från Franke för lägenheter i fastighet med gemensam centralfläkt. Osuppfångningen är vid 140 . Emhætten leveres med ledning og stik til jord eller stik til tilslutning til vægafbryder med jord. Injustering av luftflöden. Kontrollera att säkringen är hel. Prova alla funktioner för att säkerställa vad som inte fungerar.


Kontakta Franke Service tel. Utformningen av spiskåpa och ventilationssystem har stor betydelse som måste testas fram. Man behöver kunna definiera funktioner på spiskåpor och spisfläktar till totalentreprenad.


Har i ett antal projekt stött på problematiken med för stort undertryck inomhus vid forcering i spiskåpa , så att.

Montering skorsten, fig 7. Spiskåpa TENDER är avsedd för montering på vägg. För försiktigt de två sidorna av den övre skorstensdelen utåt och haka dem på konsolerna d. Spiskåpor för villa -och -Spiskåpor för villa är utrustade med spjäll som möjliggör injustering av grund- och forceringsflöde samt en transformator vilket gör att hastigheten på .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения