fredag 29 december 2017

Varmvattenberedare nibe eminent 100

Termostaten kan regleras upp till °C. Varmvattenberedaren är försedd med sladd och stickpropp för enkel 1-fas och 2-fas anslutning. Välkommen till PriceRunner!


Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Passar perfekt i sommarstugan.

Lika effektiv som elegant. NIBE EMINENT täcker med sina olika storlekar många behov av varm vatten. Elektrisk varmvattenberedare för t ex mindre fritidshus eller kolonistugor med korrosionsskydd av koppar. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat.


Vattenmagasin på 1liter. Det designade ytterhöljet av stålplåt har gavlar av slagtålig plast i matchande toner. Monteras hängande vertikalt på bipackad upphängningskonsol eller liggande horisontellt.


Omkopplingsbar effekt kW 1-fas 2V, kW 2-fas 4V.

I fritidshuset eller kolonistugan är beh. Emaljerad varmvattenberedare ,av emaljerad stålplåt med skyd. Försäljning av VVSprodukter på nätet.


Anoder till varmvattenberedare stavmodell, magnesium. Logga in för att se prisuppgifter. NIBE varmvattenberedare Eminent 1rostfritt stål När du ska välja värmesystem till din bostad eller till fritidshuset har du mycket att välja på här hos oss på Buildor. Om det gäller en byggnad som används mest på sommaren och som saknar en central värmekälla som värmer upp huset och vattnet. Info från tillverkare: Varumärke Nibe Art.


Utförande Korrosionsskydd Rostfritt stål Modell EVH. Vår målsättning är 1 nöjda kunder, vilket betyder att vi gör allt för att du ska bli nöjd och komma tillbaka och handla hos oss. Vi hjälper dig gärna med eventuella frågor och välkomnar alla synpunkter och idéer för hur vi kan bli bättre. NIBE EmINENt 3 räcker till en snabb dusch och har ändå vatten över för disken.


Mest varmvatten bland 1liters beredarna ger Hajdu som kan producera 1liter 40-gradigt vatten och minst ger Tesy som ger nästan hälften så mycket,. Lägst temperatur på utgående vatten har i detta test beredarna Cabinet från MetroTherm med 45-grader och Eminent från Nibe med 47-grader och . Hej, Idag så gick det inte att få någon större värme när man skulle ta sig en dusch. Tror varmvattnet funkat fint igår kväll.


Med ytterkåpa av pulverlackerad vit plåt och gavlar av plast, isolerad med miljövänlig cellplast typ EPS.

Levereras med ventilutrustning och blandningsventil samt stickpropp för 1-fas 1kW. Kan även kopplas 2-fas kW. Nibe Eminent 100liter i Rostfritt ger en god totalekonomi till ett lågt pris, nu med Fri Frakt inom Sverige.


Med komplett ventilkombination. Leverantör: Ahlsell AB, Division Gelia. Kärlet genomgår efter svetsprocessen en kemisk rengöring, . NIBE :s varmvattenberedare i serien Eminent är små, effektiva och dessutom i en snygg design. De behändiga storlekarna gör dessa varmvattenberedare perfekta i sommar- eller kolonistugan. I serien NIBE Eminent hittar vi varmvattenberedare i fyra olika storlekar, 3 5 1och 1liter.


De två större modellerna har tre olika korrosions skydd (emalj, koppar, rostfritt) att välja på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения