söndag 24 december 2017

Konvektorer i golv

Med golvinbyggda konvektorer integreras värmekällan snyggt och diskret i golvet. Under och ByggIn är två olika produkter som arbetar med naturlig konvektion. Under erbjuds med många olika snygga galler för att matcha rummet i övrigt. Clima Canal och Micro Canal är två fläktkonvektorer som.


UNDER är vår minsta konvektor (utan fläkt) för installation i golv , och eftersom konvektorn kan fås med ett byggdjup på endast millimeter kan den även byggas in i socklar ovanför golv eller vid fönster. Under kan användas som primär värmekälla eller som komplement och är idealisk i lokaler med skjutdörrpartier, låga .

Epecon har ett flertal modeller av golvinbyggda konvektorer som på ett elegant sätt ger ett effektivt kallrasskydd framför glaspartier. Konvektorn Under arbetar med naturlig konvektion och erbjuds med en mängd varianter av galler i olika material och design. Golvinbyggda konvektorn Aquilo F2C är specialdesignad för montering i kanal i golv och kan användas för antingen värme eller kyla.


Aquilo F2C konvektorer är extrautrustade med ljudlösa centrifugalfläktar . Många funderar på frågan ”Vad kostar golvvärme jämfört med radiatorer? En golvkonvektor sänks ner i golvet och täcks med plattformsinlägg i trä eller aluminium. En elegant lösning framför stora glaspartier.


Brett sortiment av konvektorer för alla typer av installationer.

Fläktkonvektor för installation i golv. Modellen kan kundanpassas. Alla CONRAD konvektorer tillver- kas i längder efter ønskemått uppp till. Konvektorns fronter har stilrena horisontella linjer, som möter kon- vektorgavlarna utan synliga svetsar. Konvektorlåda utförd av elförzinkad plåt, epoxilackad svart in och utvändigt, konvektorstöd i stål, vilka också stabiliserar lådan, med stansade hål för vattenanslutning.


Ram och galler i aluminium, anodiserad i valfri kulör. Hej, Jag letar efter efter någon sorts element jag kan ha infällt i golvet framför mitt helisolerade vikparti (80m) för att förhindra att det ev. För fönsterbänkar och golv. Konvektorgaller för fönsterbänkar, elementskydd eller rännor i golv för genomsläpplighet av luft.


Ställen där nyfikna fingrar eller andra . På många bostadsprojekt önskar man lösningar med nedfällda konvektorer. Exempelvis där man har glasfasader från golv till tak och vill undvika kallras men också för att det blir en fin lösning utan synliga radiatorer. I dessa fall kan man med stor fördel använda Granab Golvregelsystem och utnyttja utrymmet mellan . Watt Heating AB säljer produkter för vattenburen värme, bland annat radiatorer, konvektorer , handdukstorkar och armaturer. Grad-in AB är importör och återförsäljare av radiatorer, konvektorer och golvkonvektorer från Isan och Korado.


Montagealternativ väggkonsoler. Golvkonsoler till konvektorer. Maximus är en kanalansluten golvapparat med värmebatteri som tillval.

Produkten installeras i kontorsmiljöer och kan ersätta konvetionella golvdon, konvektorer och rumsapparater. Det integrerade batteriet ger möjlighet till individuell styrning av värme och kyla. Luften förs dragfritt in i rummet, genom .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения