måndag 18 december 2017

Utbildning vvs ingenjör

Just nu tävlar arbetslivet om nyutbildad personal! Målsättningar med utbildningen VVS - ingenjör. Efter avslutad utbildning ska man: Kunna projektera och . Som konstruktör designar du energieffektiva VVS-system för kontor, bostäder och offentliga lokaler, i CAD och andra rit- och beräkningsverktyg.


Denna utbildning passar dig som är tekniskt intresserad och vill arbeta med teknik. Som VVS - ingenjör arbetar du med att energieffektivisera inomhusmiljöer.

Här finns utbildningar som matchar Vvs - ingenjör. Hitta din utbildning på AllaStudier. Vill du jobba inom byggbranschen som VVS - ingenjör. Här är VVS-utbildningen för dig.


Du kan arbeta både inom bygg – och anläggningsbranschen eller på konsultföretag. VVS-ingenjörutbildningen är framtagen i nära samarbete med arbetslivet, både vad gäller teoretiska ämnen och praktik. STI -Stockholms Tekniska Institut. Utbildningen för dig som vill arbeta med att skapa och planera tekniska lösningar för framtidens samhälle.


Den 2-åriga utbildningen med två LIA-perioder (lärande i arbete) är kostnadsfri och CSN-berättigad.

Med utbildning till VVS - ingenjör kan man jobba som projektledare och i den rollen ansvara för allt inom ett projekt: från anbud till slutbesiktning. Ett projekt kan handla om nybyggnation eller ombyggnadion och omfatta ett eller flera tekniska system. Du planerar produktionen vad gäller ekonomi, tid och personal och träffar . Att ta emot en student på lärande i arbete (LIA) är ett bra tillfälle för både företag och student att lära känna varandra. De flesta studenter börjar jobba där de har gjort LIA. Utbildningen VVS - ingenjör (4YH-poäng) leder till jobb som projektledare eller konstruktör och finns i Katrineholm, Stockholm, Göteborg och Malmö.


Alla våra YH- utbildningar är gratis. Som ingenjör inom VVS kan du jobba som projektör där du ansvarar för projektering och installation av VVS -system. Motsvarande kunskaper och färdigheter, förvärvade inom exempelvis annan utbildning eller yrkeserfarenhet.


Här får du upprätta VVS -ritningar och hantera styr- och reglersystem. När du är klar bemästrar du ritningar och tekniska underlag för VVS -installationer med CAD- teknik. Bli Byggprojektör inom BIM. Gillar du bygg, 3D och konstruktion?


Då är denna utbildning rätt! BIM står för Building Information Modelling och avser processen för att skapa och använda digitala modeller i bygg- eller anläggningsprojekt. BIM ersätter i allt högre grad traditionella ritningar och handlingar, och . Har du stor social kompetens och vill ta nästa steg i din karriär inom byggbranschen? Som produktionsledare inom bygg leder du arbetsgrupper genom byggprojektets processer från start till mål.


Bli en del av framtidens energiutveckling.

Nu ges VVS - och energiingenjör på distans. Utbildningen är inriktad mot branscher med en kontinuerlig efterfrågan på arbetskraft och med en stor geografisk spridning över landet. Förutom de toppar på efterfrågan av arbetskraft som är kopplade till nyproduktion av bostäder och anläggningar så finns . Hos oss på Utbildningscentrum finns två studiegrupper som läser VVS.


Studenterna sitter hos oss och lyssnar till föreläsningar som ges från olika ställen i landet, de har studieplatser här och de skriver även sina tentor hos oss. Ingenjör på distans från Campus. Arbetsmarknaden är glödhet, det råder stor brist på VVS - ingenjörer ! Det är en utbildning som läses på .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения