torsdag 14 december 2017

Nvi skorstenssystem

I dag kan vi stolt säga att vi är proffs på att tillverka säkra skorstenssystem. Här finns ett skorstenssystem som är anpassat för det moderna hemmet och. NVI skorstenssystem passar alla kaminer och eldstäder, är dessutom Sveriges säkraste skorsten. Du kan få den i valfri färg. Skorstenen är både trygg och vacker!


NVI har tillverkat lätta skorstenar sedan 70-talet.

I Sverige sker försäljningen genom av skorstenar av Jötul AS. Näldens Värmeindustri AB. Detta är en beprövad och enkel montering som ger dig och din familj en läckagefri och säker skorsten.


Med NVI system bygger du lätt en bra och säker skorsten på ett minimalt utrymme. Suitable for all fireplaces from simple stoves to large. Vi hjälper människor att tryggt och snyggt leda ut röken!


Förutom svart, grå och vit som är standard kan du få vilken färg du vill som tillval samt koppar, mässing och borstad rostfritt. En minst lika viktig del som eldstaden är valet av skorsten.

NVI skorstenar passar alla kaminer och eldstäder, är CE- märkt och uppfyller alla EU:s hälso-, miljö- och säkerhetskrav, du kan tryggt lita på att skorstenen på ett säkert sätt transporterar bort rökgaserna. Moderbolaget heter Hallströms verkstäder och är helägt av familjen. Esta es mi carta favorita del nuevo testamento como también de seguro lo es para muchos de ustedes que la han leído. Stålskorsten som passar alla kaminer och eldstäder. Sabemos que como ninguna otra explica a profundidad las doctrinas de la.


Ingen vet hur säker din gamla skorsten är, byt istället ut den mot en ny säker NVI skorsten. Passa på att byta kamin och skorsten på samma gång. På så sätt får du godkända produkter till en och samma arbetskostnad. NVI :s stilrena skorsten är idag en del av din inredning. Standardfärger är svart, grå . Luftvärmepump Toshiba RASinkl install.


Golvvärme TRöd meter för 2-kvadratmete. Stålkorsten från Keddy som enkelt kan vinklas för att passa där du vill ha skorstenen. Vår stålskorsten är rostfri och en skorstensmdul som är lättmonterad.


Denna års garanti hänför sig till att vårt skorstenssystem är komplett och ej har blandats med andra fabrikat samt har . Foto och retusch: Markus Pettersson . Köp med montering och utnyttja rätten att dra av halva arbetskostnaden. Ta med dig en hus- ritning så ger vi dig en komplett offert.

Kreditgivare är GE Money Bank.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения