måndag 25 december 2017

Rengöringsmedel till luftvärmepump

Serva din luftvärmepump själv med Q Effect rengöringsmedel , speciellt framtagen för effektiv rengöring av luftvärmepumpar. Nån som vet om man kan göra ren lamellerna på en luftvärmepump själv? Såg en spray som påstår att det är rengöringsmedel för en dylik, blev.


Luftvärmepumpen behöver rengöras med jämna mellanrum. Du måste borsta av lamellerna på inne- och utedelen, samt rengöra filtret.

Medlet är anpassat för värmepumpar från alla tillverkare. Komplett rengöring för luft- luftvärmepumpar och luftkonditionering. Rengöringsspray och efterbehandlingsspray. Värmeeffekten från en luftvärmepump kan snabbt försämras om du inte sköter aggregatet på rätt sätt.


Här få du tips om hur du ska. Man kan dock inte räkna med att . Glöm heller inte att göra rent de luftfilter som sitter i din luftvärmepump varannan vecka. Effektiv mot alla typer av smuts.

Yteffektiv - lämnar inga rester på ytan. Så här rengör du innerdelen: 1. Med rengöringsmedel Q Effect från Canvac rengör du enkelt din luftvärmepump. Alla luftvärmepumpar behöver rengöras för att bibehålla sin effekt. Vi har, som väldigt många andra hushåll, en luft-luft- värmepump för uppvärmning av vårat hus. En smutsig luftvärmepump kan tappa upp till av sin kapacitet.


Det är en finurlig pryl som har sänkt uppvärmningskostnaderna rejält för oss. Huset har tidigare värmts upp med hjälp av ineffektiva elradiatorer och i jämförelse med tidigare elkostnader så har vi nu markant . Löser fett, smuts, mögel, nikotin och alger. Påverkar ej plast eller gummi. Vid rengöring av inomhusdelar . Det finns även speciellt framtagna rengöringsmedel för just luftvärmepumpar , som du kan använda då du rengör lamellerna i din luftvärmepump , utan att skada luft-luftvärmepumpen. Precis som det kan bli fettlagringar i köket från matlagning, kan detta leta sig in i värmepumpen och ett rengöringsmedel kan lösa upp detta,.


En flaska räcker till 1-behandlingar, beroende på . Vi visar hur du på bästa sätt rengör luftvärmepumpens inner- och utedel. Används efter rengöring med Anslut Heatpump cleaner för att förhindra tillväxt av bakterier och mögel.

Daikin NSiesta (-17) och Hitachi RAK(-04). Kör aldrig elvärme, har monterat ner radiatorer. Lesol AR Lazerplate solfångare värmer varmvatten (-05).


Om du underhåller din luftvärmepump med jämna mellanrum ökar livslängden på din investering. Dessutom förbättras din inomhusmiljö då rengöringen förhindrar tillväxt av bakterier, svamp och alger. Regelbunden rengöring av hela inomhusdelen, d. DÄRFÖR MÅSTE EN INOMHUSDEL TILL EN. Luften i ett hus passerar genom inomhusdelen kontinuerligt under drift – dygnet runt! Damm, smuts och fett fastnar och minskar på sikt förmågan att spara energi.


Dessutom sänks livslängden på din anläggning! För rengöring av filter .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения