torsdag 14 december 2017

Bli av med möss på vinden

Läs om musfällor och hur man blir av med möss i huset! Hörde igår natt att det kröp uppe på vinden , det ligger en massa isolering där, runt 40cm så det går inte att se mössen ifall man går upp. På vinden i huset vid vackra Rogsjön placerade Brandin en låda fylld med Warfarin i den lösull som fanns på vinden , ett slags gift som är blodförtunnande, och gör att möss och råttor blir törstiga och söker sig ut.


Doften av en död mus försvinner normalt efter 4-dagar och det kan vara svårt att hitta musen . Dess bättre finns det goda chanser att inte bara att bli av med mössen , utan också att fortsättningsvis hålla dem på behörigt avstånd. Detta är inte bara angeläget för att undvika gnagskador, utan därför att möss , hur små och obetydliga de än kan tyckas vara, trots allt förorenar med urin och exkrementer.

Min lillasyster hittade en mus på vinden idag! Någon som också haft möss ? Hur snabbt försvann de och hur försvann dessa äckliga djur. De är ju inte nåt farliga heller, inget att bli rädd för. Ni som bor i hus, har ni möss ? Möss och råttor- jag blir tokig. Tips för att få bort möss och andra gnagare.


Ett av de mindre välkommna hösttecknen, åtminstone för fastighetsägare, för mössens gnagande kan bli en brandfara. Kontrollera luftningsrör från toaletten upp till vinden.

Råttor och andra gnagare blir allt vanligare i bostäder. Men det finns sätt att förebygga. Och det går att bli av med dem även om de tar sig in och bosätter. Att bli av med möss på vinden. Om man inte agerar kan ett musangrepp snabbt få fäste.


Därför bör den första försvarsåtgärden vara att skadedjurssäkra vinden så djuren inte kan komma in. Rentokil hjälper er bekämpa de djur som redan tagit sig in i ert hus. Klicka här för att läsa mer om möss i hemmet och professionell . Husmusen bor gärna i väggar, på vinden eller under golvet i hus. Villaägaren Magnus Skoglund är inte ensam om att ha fått in möss och det kommer bli fler som får påhälsning. Det är väldigt sällan vi har lite att göra på hösten men ändå går det inte att säga om det blir mycket möss.


Som om det inte räckte med min garagehistoria, nu har jag även fått möss på vinden samt i en vägg. Prasslar och tasslar som fasiken i en vägg i mitt vardagsrum, trodde det var grannens hund som klöste på väggen eller ngt, men det har visat sig vara möss. Kikade upp på vinden igår och fick se en jävla . Tydliga tecken på att det har kommit in möss och råttor i huset är spillning samt gnag- och springljud från väggar, golv, källare och vind.


Problem som kan bli dyra för både individer och samhället i stort. Men efter ett år började det höras knaprande och prasslande ljud under golven och i väggarna. Kjell ringde till det saneringsföretag, som har avtal med försäkringsbolaget där familjen har sin villaförsäkring.

De hittade muslort på vinden och ett hål som mössen använde som port. Jag har hittat bajs under grunden (huset är på plintar) i gammal isolering som lagrats där som jag tjoffat bort, på vinden fanns det spillning som jag städade bort och sen kom det tillbaka. Kåken kommer att bli väldigt kall sedan mössen byggt gångar runt i alla väggar . Anticimex lade ut gift på vinden och vi . Täta allt man kan med enris, blir sylvasst när det torkar. Nåra mm räcker ju får di små. Utspädd ammoniak som en ring runt huset läste jag på ett annat forum.


I Helenas fall har fastighetsägaren uppfyllt alla sina åtaganden, menar Robert Adolfsson. Fler hyresgäster än Helena har kontaktat Corren . Små lortar i källaren och på vinden. Han har fyra olika sorters gift att välja på, och när det handlar om att bekämpa möss använder han sig av bromadiolon. Vart tredje –fjärde år brukar det bli betydligt fler möss än normalt och vart sjunde – nionde år kan det bli extremt mycket. Damm mjöl längs insidan yttre murar i ditt hem.


Inspektera ditt hem från tak till vinden. Leta efter några hål eller sprickor de små mössen kan komma igenom. Möjliga införselorter inkluderar stiftelser under ytterväggar, öppna fönster, och där . Bekämpa möss och råttor med ultraljud och effektiva fällor. Vi har elektriska fällor som kan fånga flera möss och råttor innan tömning och ultraljudsfällor som skrämmer bort gnagare utan att skada dem. De ser kanske söta ut, men möss kan orsaka stora skador på ditt hus och utgör dessutom en hälsorisk.


Läs här om hur du effektivt blir av. Den kan gnaga sig igenom det mesta och bygger sedan bon i hålrum, bjälklag, på vinden och i uthusen. Jag skriver anonymt för jag skäms, det är så äckligt. Vi har möss inne och jag vet inte hur jag ska bli av med dem.


Tycker vi har provat allt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения