onsdag 27 december 2017

Kanalvärmare luft

Spänning: 230V 1-fas (18). Elektriska kanalvärmare måste alltid installeras så att de antingen förreglas mot den fläkt som blåser luft i kanalen eller mot det luftflöde som passerar värmaren. Vattenbatteri CWW med cirkulär kanalanslutning har . VEAB cirkulära kanalvärmare används för att värma ventilationsluften till enskilda rum och zoner med individuellt styrda temperaturer, alternativt för att eftervärma i ventilationsaggregat och värmeåtergivning.


I rätt dimensionerade system kan de även värma upp hela byggnader.

Här finner ni kanalvärmare med cirkulära anslutning för spirorör. Produktsortimentet utökades succesivt med fast monterade värmefläktar och senare med portabla elektriska värmefläktar och avfuktare. Kanalvärmarna kan installeras horrisontalt eller vertikalt. Cirkulära kanalvärmare används för att värma ventilationsluften till enskilda rum och zoner med individuellt styrda temperaturer.


Cirkulära elektriska kanalvärmare används också för att eftervärma i ventilationsaggregat och värmeåtergivning. Användningsområde: värma ventilationsluft eller eftervärma luft från ventilationsaggregat med värmeåtervinning. Monteras i vertikala eller horisontella kanaler.


Tillverkad i aluzinkbehandlad stålplåt med värmeelement i rostfritt material (AISI 304).

Med gummilist på anslutningsstosarna. Produkten dimensioneras utgående från behövlig effekt och strömningshastighet. Lovals kanalvärmare är s. Vara vänligen fri att köpa kvalitetsutrustning från vår fabrik och anpassade tjänsten erbjuds också. IHP marknadsför ett omfattande utbud av luftvärmeprodukter till exempel kanalvärmare. Vi designar ert produktönskemål med den värmeteknik som erfordras.


Finns som standard från Ø 1till 6mm. Helkapslat för utförande med samlingsrör och rörböjar innanför höljet. Enkelt demonterbar inspektionslucka för lätt åtkomlighet på båda sidor om lamellpaketet. Utförande med rör av koppar, lameller . Jag upptäckte att kanalvärmare körde för fullt med direktverkande el i slutet på maj och kopplade därför in en timer på ventilations o värme systemet, så att det fick gå en timme var fjärde timme.


Under tiden begärde jag in offerter på bergvärme, fjärrvärme, fvp och luft vatten pump samt vattenburna element. Kondensledning från aggregatets värmeväxlareleds till ett avlopp eller till lämpligt uppsamlingskärl. Led- ningen får ej ha vattenlås, luft strömmar ut i avloppet.


Förlägges kondensledningen i kallt utrymme skall den isoleras väl. Installation av kanalvärmare. El-installationen skall utföras av .

ElEKtRiSKA REKtAnguläRA KAnAlVäRmARE. Luften genom kanalvärmaren skall följa den luft - riktningspil som finns på kanalvärmarens lock. I horisontell kanal placeras kopplingslådan valfritt åt höger eller vänster, dock ej uppåt eller nedåt. ECOforcering vid kyla fungerar även om man inte har ett kylbatteri. Temovexaggregatet tar då in kall luft genom By-passen och kyler via den så långt det är möjligt.


På den del av TL kanal som går mot vardagsrum sitter en extra kanalvärmare (ca 3W). Jämfört med ett standardsystem för luftburen värme arbetar FTX . Termostater används när något media ska värmas (såsom t.ex. vatten eller luft ) till en bestämd temperatur och styr av- och påslaget av t. Temperaturbegränsare används som en säkerhetsåtgärd för .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения