måndag 18 december 2017

Öppen spis utan eld

För dig som inte har en öppen spis med skorsten och inte heller vill köra med alternativen Flame Gel, el eller gas så kanske GlammFires passar dig. Här får man eld genom lite LED-lampor och vattenånga. Vem har inte drömt om att krypa upp i soffan en mörk höstkväll, till värmen från en öppen spis ? Nu är det möjligt för alla! Bastuspecialisten satsar på ett stort sortiment av skorstensfria spisar, som möjliggör en levande eldstad i alla hem.


Med de nya skorstensfria spisarna är det bara kreativiteten som sätter gränser.

I eldstaden förbränns bioetanolen och skapar lågor som ser ut som en öppen eld. En timmes eldning kräver. En gasolbrasa är även ett bra alternativ om du redan har existerande rökkanaler i till exempel en kakelugn eller öppen spis som inte fungerar för vanlig.


Kakelugn eller braskamin? Håll värmen med braskamin. Lösa bioetanolbrännare finns för användning i exempelvis en gammal öppen spis. För några år sedan började det dyka upp brasor som inte krävde någon skorsten. Levande eld , riktiga dansande lågor, men utan vare sig rök eller ved.


Bränsle är i stället bioetanol.

Allt fler väljer att installera kamin, öppen spis eller kakelugn för att få det mysigt och varmt på vintern. I engelsk modell med riktig eld , utan rök. Eldas med spisbränsle (medföljer ej).


Kaminens storlek: H cm. En sån här skulle man ha, riktigt coolt. De flesta bränder i villor och småhus kan kopplas till eldstäder. Unik brännkammare med specialfiber som binder bioetanolen.


Förebygg risken för bränder genom att se till att installationen sköts på rätt sätt, att elda på rätt sätt och att se till att sotning och brandskyddskontroll sker av din eldstad. Innan du kan börja med installationen av din eldstad ska du göra en anmälan . Välkommen till PriceRunner! Elda i din kakelugn – utan fungerande skorsten. Eftersom det är en fullvärdig brasa ges ett naturligt värmetillskott som tillsammans med mysfaktorn från levande eld kan uppskattas året runt. Det är en bekväm lösning då man slipper sotning samt dyra och komplicerade . Så fixar du brasa utan skorsten.


Den som har en öppen spis eller kamin njuter nu av den i fulla drag. En skorstensfri kamin är enkel att installera och kan placeras precis där du vill ha den. Vi andra kan tända hur många värmeljus som helst – det blir ändå inte riktigt samma sak.


Funderingar på skorstensfri kamin? Vad behöver man tänka på när man ska välja, vilken är bäst?

Här hittar du bra tips om skorstensfria kaminer när du ska välja en kamin utan skorsten. Den största fördelen med en skorstensfri öppen spis eller annan eldstad är självklar, du slipper installera en skorsten. Jämfört med traditionell öppen spis skapar en eldstad utan skorsten inte speciellt mycket värme. Skorstensfria eldstäder kan framförallt vara en fördel i många lägenheter som saknar rökkanaler.


Låt Mariebergs öka mysfaktorn med en skorstensfri eldstad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения