måndag 4 september 2017

Intelli heat solfångare

Intelli - heat ST vakuumrörsolfångare. Om du är osäker på vad du ska välja kontakta oss. Med reservation för tryckfel. Högeffektiv vakuumrörsolfångare som ger ett högt säsongsutbyte (mer än en traditionell solfångare ) även vid låg solstrålning på vinterhalvåret.


Varje rör är lätt utbytbart om något skulle hända.

Solens strålar absorberas i ab- sorbatorn som blir varm och kyls med en vätskekrets som går genom det . Vakuumrörsolfångare som ger ett högt säsongsutbyte (mer än en traditionell solfångare) även vid låg solinstrålning på vinterhalvåret. Panelen finns med st eller st rör samt med enkelrör . Vi erbjuder ett av marknadens mest kompletta solvärmesortiment och levererar kompletta . Har varit monterade något år och fungerar bra, ok skick. Se bilder och specifikation för mer inf.


Solvärme är inte samma sak som solceller, som istället utnyttjar solenergin för att alstra elektricitet.

Produkterna vi använder oss av kommer från Schüco samt Aquasol när det gäller planglasade solfångare. Det mindre företaget ägdes av Stefan Johansson och brodern Peter. Det är också den solfångaren som Nibes dotterbolag . Här säljer vi kompletta solfångarpaket och även lösa delar för solfångare. Den är mycket driftsäker och underhållet är minimalt, du behöver bara se över några värden årligen.


Driftskostnaden är låg, det är endast elektricitet till cirkulationspumpen som behövs. Jag står i begrepp att börja fundera på att installera solfångare som komplement till min vedpanna (som jag för övrigt är ruggigt nöjd med! ;D ) och jag klurar på vad som egentligen är bäst. Förutom att den senare har rör istället för . Sol och Energiteknik AB är specialiserade inom solvärme och energibesparingar och är en komplett solenergileverantör. Företaget har präglats av nytänkande och kreativitet kring värmesystem, med starkt fokus på solvärme.


Es fehlt: solfångare. Plansolfångaren är en effektiv solfångare med bra prestanda och minimalt underhåll. Vi arbetar främst med solvärme, det vill säga anläggningar med solfångare där energin från solen används till att producera varmvatten och värme. Dessa system fungerar som ett komplement till bostadens normala uppvärmningssystem.


Den provade solfångaren är plockad ur ett större lager hos importören eller vid tillverkaren.

Jag har sökt på sp, men jag har inte funnit något, det verkar som man vid test av solfångare har använt tilverkare o försäljarnas värden på detta. Om någon har funnit sådana testresultat, gärna länk var dessa test har gjorts. Det blir ingen heller, förrän systemet kommit upp i fullt tryck, så att det går att inspektera skarvarna för ev. Solfångaren har antireflexbehandlat glas.


Fåglarna får skylla sig själva om de bränner tassarna. Sålda av Suemax, men importeras av en firma i Jönköping. Enligt Tabell står solfångarsystemen under maj-augusti månad för ungefär till av uppvärmningsbehovet för tappvarmvattnet och totalt . Solenergiteknik ) avseende vacuumrör och Optimaltanken ? Kör i dag med pellets på vinter och el på sommar, i en.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения