måndag 10 april 2017

Konvektorelement med fläkt vatten

Här har vi samlat alla våra Fläkt konvektor från kända och klassiska VVS- tillverkare. Välkommen in till en riktig VVS-leverantör! Ska man sätta in ett vattenburet konvektor element med fläkt , eller ska man bara sätta in ett vanligt element för att få tvätt och blöta overaller . Konvektorelement , vara eller icke vara?


Vattenburet konvektorelement till garage?

Effektiv fläktkonvektor som enkelt passas in i sockellådan under ett köksskåp, se bild i broschyren här nedan. Space Saver ersätter behovet för ett vanligt element i köket och ger extra utrymme för skåp och bänkar. Helst då öppet mot hall, övriga rum och eventuellt mot trappa till övervåningen. Fläktelement kan även användas till svalkande luftkonditionering under de varma sommarmånaderna.


Med hjälp av den inbyggda fläkten sprids värmen upp till fem gånger mer än den statiska värmen från en radiator. Det blir en värmespridning . Rinkaby Rör säljer VVS, Fläktkonvektorer, Radiatorer i vår webbshop. I typ UL-C finns redan elektronisk temperaturreglerenhet, vilket gör att termostat ej behövs.

Effekten är angiven vid en rumstemperatur av 20°C och 50°C i framledningstemperatur på vattnet. Mått: H 6D 1mm – kvalité, eget lager, fraktfritt och 1dagars returrätt. Besök oss via vår webbshop, i våra . Färre väggytor och stora glaspartier som kräver värme för att förhindra kallras, gör konvektorelement för vattenburet till den optimala värmelösningen. Jämför priser och läs recensioner på Element. Ett supermodernt element.


Panama fläktkonvektor är mer än ett vanligt element. Den får sin värme från det vattenburna systemet, men det finns dessutom en elvärmare, som kan användas som reserv eller back-up. Eftersom fläktkonvektorn har inbyggda fläktar ger den dessutom en mycket bättre värmespridning än en . Installera fläktkonvektor. Varför installera en fläktkonvektor?


En fläktkonvektor kan enkelt beskrivas som en vattenradiator med inbyggd fläkt. Det varma vattnet från en värmepump eller annan värmekälla värmer radiatorkroppen och fläkten blåser sedan ut varm luft i huset. I sovrum där fläktljudet kan vara . Ett kompakt värmepaket bestående av fyra specialtillverkade konvektorer i aluminium med en kraftig fläkt.


Vid samma framledningstemperatur på vattnet kan man få ut cirka gånger mer värmeeffekt jämfört med en vanlig radiator med samma mått. WKP är en konvektor med fläkt speciellt anpassad för installation i köksinredningens sockel eller spark- låda.

WKP kan också installeras under garderober eller i steg och trappor. Ger dig tilläggsvärme snabbt! Tystgående element med inbyggd fläkt , reglerbar termostat, tre värmelägen samt tippbrytare. Lättplacerad elradiator med tre effektlägen och termostat!


Vi har även en så kallad frostvakt som är perfekt i sommarstugor och andra utrymmen där du inte vistas men vill ha en minimitemperatur så att vatten inte vatten fryser i ledningarna. Ansluts till elnätet med en jordad stickpropp. Tänk bara på att stänga av vattnet innan du kopplar ur och in elementen.


W, konvektor , Fläkt UTGÅENDE . Utmärkt för ytor på max 30m².

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения