fredag 14 april 2017

Nvi skorsten

NVI, Näldens Värmeindustri AB är Sveriges enda renodlade tillverkare av modulskorstenar och har tillverkat skorstenar sedan 70-talet. I dag kan vi stolt säga att vi är proffs på att tillverka säkra skorstenssystem. Vår flexibla skorsten passar garanterat dig och ditt hem. NVI skorstenssystem tillverkar kvalitétsskorsten till alla eldstäder på marknaden.


Vi har svaret på dina frågor om kaminer, kakelugnar, installationer och mer. Passar till alla eldstäder från enkla kaminer till stora villapannor.

Kvalité – modulerna är tillverkat i rostfritt stål vilket garanterar lång livslängd samt obrännbar stenull av högsta kvalité. P- och CE märkt för hela Europa och . NVI , Näldens Värmeindustri AB är Sveriges enda renodlade tillverkare av modulskorstenar och har tillverkat skorstenar sedan 70-talet. Du kan få den i valfri färg. Näldens Vämeindustri AB i Jämtland har tillverkat skorstenar sedan 70- talet och är Sveriges enda renodlade tillverkare av modulskorstenar. Skorstenen är både trygg och vacker!


EN TRYGG OCH SÄKER SKORSTEN. Med NVI ´s skorstenssystem bygger du lätt en bra och säker skorsten på ett minimalt utrymme.

Stålskorstenen består av moduler som fogats samman via en hondel och en handel. Ett beprövat och tillförlitligt skorstensmontage som ger dig en . Ingen vet hur säker din gamla skorsten är, byt istället ut den mot en ny säker NVI skorsten. Passa på att byta kamin och skorsten på samma gång. På så sätt får du godkända produkter till en och samma arbetskostnad.


Standardfärger är svart, grå . Typ av skorsten : På frågan om skorstenen är typgodkänd svaras JA, NVI. Där typgodkän- nande nummer skall fyllas i, anges rapportnummer från. EU-deklarationen om överensstämmelse, som visas här nedan.


Detta är en beprövad och tillförlitlig montering som ger dig en läckagefri och säker skorsten. Det underlättar när skorstenen ska monteras och kan enkelt hanteras av endast en person. En minst lika viktig del som eldstaden är valet av skorsten.


NVI :s skorstenar passar alla eldstäder och bränslen. NVI skorstenar passar alla kaminer och eldstäder, är CE- märkt och uppfyller alla EU:s hälso-, miljö- och säkerhetskrav, du kan tryggt lita på att skorstenen på ett säkert sätt transporterar bort rökgaserna. System är anpassat för det moderna hemmet . Hej Nu är det dags att inte bara läsa gamla trådar utan att även bli medlem och skapa ett nytt ämne.


Närmast kaminen ska det vara oisolerat rör och innan taket ska det sitta en övergång till helisolerat. Som jag har förstått det av .

Säkerheten var en viktig fråga när vi valde kamin och skorsten. För oss som har barn är det viktigt att kunna sova tryggt om natten, även en kall vinter efter många timmars eldning. Vi vet att NVI har bra kvalitet på sitt material och det är även en fördel att skorstenen är designmässigt snygg då den är placerad centralt i vårt. Isolerad skorsten i plåt och som används till Wamsler, Attity Dovre med flera.


Beräkna priset på din skorsten från NVI. Isokern blockskorsten från Schiedel används till Contura, . Nockbeslag och 2m huv Kampanjpris inkluderar web rabatten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения