fredag 14 april 2017

Oljebrännare inställning

Jag har en ny (gammal) brännare som jag satte in istället för min gamla som lade av. Den nya går helt perfekt, men när. Oljebrännare Bentone Prio stannar hela tiden. Inställning av tändelektroder och bromsskiva_________6.


Defekta feljusterade tänd- elektroder?

Reläets olika sekvenser och . Här testas brännaren på pannan. Brännaren har konstruerats, tillverkats och testats för Finlands krävande förhållanden. Starta inte brännaren, om det fi nns oljedimma i pannan.


Lossa stickkontakten innan brännarens rengöring. Pannan, brännarens fl äns och motor är varma efter ett långt driftskede. Denna oljebrännare får endast installeras och underhållas av kvalificerade verksamhetsutövare.

Vid större munstycke måste förinställningen ökas på både luftmängd och insatsinställning. Då förekomst eller risk för en tjutande ton finns kan denna avhjälpas eller mins- kas enligt följande. INSTÄLLNING AV BRÄNNAREN.


Detta styrs av en termostat på pannan. För att erhålla korrekt . Rinkaby Rör säljer VVS, Lämplig oljebrännare i vanliga villapannor. Med automatiskt luftspjäll och oljeförvärmare. Besök oss via vår webbshop, i våra butiker i Rinkaby och Jönköping. Risk föreligger annars för sot- bildning, dålig verkningsgrad eller kondensutfällning i skorsten.


M gällande från brännare nr. STROCO oljebrännare är oberoende av motorns drift och omvänt. Korrekt inställning av brännaren är viktig för en effektiv förbränningsprocess. Progressiv eller modulerande tvåstegfunktion. Kontrollera endast att dessa har följande inställning : 11.


De övriga delarna för en övertrycksvarmluftspanna är: fläktkona, fläkt med utrustning, oljebrännare , skydd för oljebrännare , rökrörssystem samt behövligt. Delarna för en undertrycksvarmluftspanna är: värmeväxlare, utloppskona, sugnät, oljebrännare , skydd för olje- brännare .

Tillvägagångssätt vid inställning av luftmängd _15. Insugningskon, luftreglering. Genom att se till att ha sotat ur anläggningen ordentligt, fått ett bra filter inmonterat och fått hjälp med att justera in brännaren med en rökgasanalys av en kunnig tekniker från Sofia Allvärme, så finns många tusenlappar att spara in på ert . Installatören av brännaren måste.


Brandstadgan anger hur ofta en värmepanna skall so- tas. Tiden mellan sotningarna har bestämts med hän- syn till risken .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения