torsdag 27 april 2017

Franke kökskåpa

Söker du det perfekta kökssystemet? Upptäck precisionen och skönheten hos Franke. Förvandla ditt kök till en underbart kreativ miljö! Klassiskt vit, dramatisk svart eller trendigt grå.


Vertikal eller frihängande. Spisfläkt, spiskåpa eller Alliance.

Hos Franke finns det något för alla. Timerreglerat spjäll 5–min. För fastigheter med gemensam centralfläkt. Vi har Franke tillbehör och reservdelar till köksfläktar som kolfilter, fettfilter, vred mm. Hittar du inte det du söker ring oss.


Filtrera Franke produkter enligt: Kategori. Hos oss hittar du effektiva och säkra köksfläktar från Franke. Franke är lätt att rengöra och kan fås med inbyggd brandvarnare eller brandsläckare.

Beställ din Franke på ELON. Jämför priser och läs recensioner på Köksfläktar. Välkommen till PriceRunner! Vitvarumäklarna Vitvarumäklarna, i, Över år på nätet.


Flera artiklar med 5-års garanti. Snabba leveranser, Ge omdöme! Vidareutvecklad design, effektiv belysning och nätt, fast volymdel. Spiskåpan kan placeras under eller infälld i skåpraden. Kan även monteras med hjälp av konsoler som beställs separat.


Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Säljer en Franke spiskåpa för centralventilation i fint skick. Material: Rostfritt stål. Belysning och skorstenssidor medföljer. Se till att klackarna B ham- nar under plåtkanten och att donet snäpper fast.


Anslut spiskåpan med slang, Ø 1mm. Vid montering med anslutningsslang, måste slangen monteras sträckt när- mast anslutningen, Fig. Prova belysning och samtliga hastigheter för att konstatera vad som inte fungerar.


Ring FRANKE FUTURUMs serviceavdelning, tel.

De kan hjälpa till att åtgärda felet eller anvisa till närmaste servicefirma för snabb och bra service. Produkten omfattas av gällande EHL- bestämmelser . Utdragbar spiskåpa anpassad för centralventilation. Den vita frontlisten är utbytbar och finns i färgerna svart och rostfri. Typ av brytare, Elektronisk.


Tillbehör: extra beställning kontakta oss: 070- . Cabinet är spiskåpan som integreras helt mellan överskåpen i köket. Skåpluckan monteras enkelt på den löstagbara fronten. Forcering och den energisnåla ledbelysningen på kåpan fungerar både med infälld och utfälld front.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения