onsdag 12 april 2017

Avfuktare woods

Mer än år och över 400. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Jämför priser på Woods DSAvfuktare. Välkommen till PriceRunner!


Lokalyta: 140m², Driftstemperatur: - 35°C, Köldmedia: R134AFler egenskaper.

Luftavfuktare Wood ´s DS28F. DS28F en robust allroundavfuktare som avfuktar källaren samtidigt som den torkar tvätten. DS28F ger dig en effektiv värmepumpseffekt och renar luften samtidigt som du räddar värdet på ditt . DS28F är en kraftfull allround- avfuktare som enkelt avfuktar hela källaren! Med över år i branschen och mer än 400.


Woods det mesta om mögel- och fuktproblem. Woods avfuktare är en enkel, billig och mycket effektiv lösning för att få bort överflödig fukt och samtidigt ta bort . Den passar i utrymmen där tillströmningen på fukt inte är så stor.

DSär en driftssäker avfuktare med låg ljudnivå och god luftgenomströmning. Den har en mekanisk hygrostat där du enkelt kan . Flerfaldig testvinnare och Sveriges mest populära avfuktare för källare! Tack vare sin stora luftgenomströmningskapacitet är denna avfuktare optimal för en krypgrund. Woods TDR28FS avfuktare är den ultimata lösningen när man behöver avfukta ett utrymme som är stort eller uppdelat, t. Tank som rymmer 7L och slanganslutning samt automatisk . Den är smart, och känner med hjälp av sin inbyggda hygrostat när den behöver vara igång. Dessutom ingår slanganslutning, så att man kan leda ut vattnet direkt i avloppet och alltså slipper tömma den manuellt.


Givetvis är den IP-klassad och tål . En mycket energieffektiv och kraftfull avfuktare ! Den torkar tvätt och källare fortare än någonsin! Den kraftfulla kompressorn gör att avfuktningen går fort, samtidigt som ED50F skapar mer värme än vad den drar ström. Stor avfuktningskapacitet som gör den mycket lämplig till poolrum eller gemensamma tvättstugor i hyreshus m. ED50F torkar tvätten och avfuktar källaren snabbare än någon annan . Med hygrostat och automatisk avfrostning.


Lättskött kontrollpanel där du enkelt ställer in önskad luftfuktighet.

Woods luftavfuktare MRDär en smidig avfuktare som får plats nästan överallt. För källaren, garaget och tvättstugan. Vi reserverar oss för slutförsäljning och varierat utbud i våra varuhus. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.


We would like to offer you 6-years extended warranty.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения