onsdag 12 april 2017

Eldgaller öppen spis

Tillverkas för hand i Sverige. Höjdmått är där veden läggs på, den . På BAUHAUS erbjuder vi en mängd tillbehör till braskaminer och öppna spisar. Välj bland eldställ,gnistgaller, golvplåtar, skyddsgaller och mycket mer. På BAUHAUS hittar du garanterat ett komplement för din kamin eller öppna spis !

Se till så inga gnistor kan hoppa ut ur din öppna spis ! Vi har gnistskydd i många olika storlekar och utseenden. Modernt designat gnistskydd i glas och mässingsfötter. Letar du efter en antik kakelugn, modern öppen spis eller någon annan eldstad? Vi har Sveriges varmaste sortimentet: öppna spisar, eldstäder, braskaminer.


Green Roster för Roslags Spis Lilla Trekant. Lättare att tända och miljövänligare förbränning.

Leveranstid: 4-arbetsdagar. Eldgaller att lägga veden på för att skona din eldstad. Vikbart med tre sektioner. Av svartlackerat rostfritt stål.


Mått: mittsektion 5x 5mm och sidosektion 2x 4mm. Att kunna elda med ved i sitt hem tillför många mervärden. Här hittar du både stilfulla och praktiska tillbehör och artiklar för skötsel och underhåll till din kamin eller vedspis. Läs mer om Vänster eller Högereldad spis.


V – betyder eldstaden på vänster sida om . Graderad i både Celsius och Fahr. Galler för ved i öppen spis 3x 2mm. Vi tillverkar naturligtvis efter dina mått. Ett kraftigt eldgaller i gjutjärn för öppen spis. Hörnmodell, sida ca 43cm Ej att förväxla med modeller i smide.


Visst, men det väger en del och. Praktiskt spistillbehör som ser till att gnistorna håller sig kvar i eldstaden.

Välkommen till oss på Jula! Passar: Maxi-A, Maxi-B, Maxi-Hörn, Stora-A, Stora-B, Stora-Hörn, LillaHörn Special. Stefan Erixon tillverkade sitt första eldgaller i smide för nio år sedan. Hans nuvarande fru hade öppen spis , och det fick bli en bra present. Längre tillbaka såg man ofta eldgallren vid öppna spisar.


Nu har jag inte sett att det finns till salu, berättar han. Man lägger veden på gallret. Under veden finns en luftspalt . Vikt: 2kg (levereras i två delar). Rökkanalsdimension: diameter 1mm eller 2cm?


Glas: Högvärmebeständigt keramiskt glas. LuckraFörgyll karats guld. En kamin är en anordning avsedd för uppvärmning genom förbränning av brännbara material som till exempel ve pellets, kol eller koks.


Till skillnad från en värmepanna placeras kaminen i det utrymme den skall värma. Till sin uppbyggnad gentemot en kakelugn är kaminer av metall och värmer utrymmet snabbt efter att .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения