tisdag 18 april 2017

Mirakelsvamp rengöring

Ta bort svåra fläckar med hjälp av bara vatten tack vare den fantastiska mirakelsvampen. Mirakelsvampen har många namn så som bland annat melaminsvamp och nanosvamp. Dessa fantastiska svampar gör rengöring och städning så mycket enklare och miljövänligare genom att begränsa behovet av rengöringsmedel. Har du inte prövat förut så . Funtastiq Nanosvamp är en mirakelsvamp av mycket speciell kvalitet som nästan magiskt och med.


Effektiv fläckborttagare som kan användas på mängder av material.

Tar bort fläckar utan rengöringsmedel. Används för att ta bort märken efter skor, tusch m. Köp Jämför Lägg till i inköpslista. Produktens tillgänglighet. Webblager Finns i lager . Mycket effektiv, vit rengöringssvamp. Rengör med enbart vatten.


Utmärkt för att ta bort klackmärken mm på bilens interiör eller färgrester på tex backspeglar eller kofångare då någon touchat i med sin bil på parkeringen.

Dessa svampar är även otroligt populära att. Svampen som revolutionerat flera hushåll har många namn. Användningsområdena för fläckborttagningssvampen sträcker sig alltifrån rengöring av kakel till bläck- och kritstreck på tapeten.


Passa på att fynda redan idag! MAX Mirakelskurblock använder du tillsammans med skurblockshållare. POLERMASKIN TURTLE 850-OSC.


Fick ett tips av en vän att dessa skulle vara så himla bra för att rengöra allt möjligt med. Välj mellan 30- eller 60-pack. Ordinarie pris från 3kr, din deal: från 1kr inklusive frakt.


Ett måste för alla hushåll för att få bort svåra fläckar på köksskåp, golv, väggar. Unikt melaminmaterial löser de flesta typer av fläckar utan att lämna spår. Försiktighet bör iakttas vid rengöring på tryckt tapet då svampen kan lösa upp . Köp 20st, få 10st extra på köpet.


Problemlösaren som tar bort ingrod smuts, bläck, märken för spritpennor etc. Fukta med vatten, det behövs inga kemikalier. Bör inte användas på polerade, lackade eller rostfria ytor.


Fungerar i badrummet, köket, för att putsa skor och mycket mer.

Färg från andra objekt som fastnat på din lack, vid tex dörruppslag, ikörningar etc, kan det vara bra att börja med svampen för att minimera ev polering och komma ner på . Ren Effekt som gör skinande rent. Re: Råd och tips inför rengöring av skinnklädsel. Brisk 1:är riktigt fin när det kommer till skitigt läder.


Brukar aldrig gå på med mirakelsvamp om det verkligen inte behövs. Vidare så är moderna läderklädslar lackerade med läderfärg, det innebär att du inte behöver eftersmörja ditt skinn eftersom inget smörjmedel tränger in i lädret. Jag tar hellre lite längre . Däremot så kan man göra det om man vill.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения