tisdag 18 april 2017

Plättjärn gjutjärn

KitchenTime säljer plättpannor och blinipannor till bra priser från välkända varumärken. Dessutom får du fri frakt vid köp över 150kr. Detta ger produkterna en fin svar.


Husqvarna järn i bra beg skick. En användbar plättpanna med trähandtag och plats för sju plättar. Plättlagg med plats för sju plättar från Funktion, tillverkad i gjutjärn.

En stekpanna är ett köksredskap som används för stekning av mat. Moderna stekpannor tillverkas i många olika material. Vanligast är gjutjärn , aluminium och rostfritt stål. Eftersom det rostfria stålet i sig inte leder värme särskilt bra är dessa pannor ofta utrustade med så kallad sandwich-sula, det vill säga botten . Skeppshult - Traditional Plättpanna hjärta med trähandtag cm.


De ger ett professionellt resultat och blir vackrare ju mer de används. Jag har gått och trånat efter ett plättjärn ända sedan i höstas men inte känt att det har varit läge att slå till. Men idag så fick det finaste plättjärnet med hjärtan följa med hem.


Jag har en sådan stekpanna i gjutjärn och den är grym.

Vi är det enda kvarvarande gjuteriet i Skandinavien som producerar hushållsprodukter i gjutjärn. Hur rengör man gjutjärn ? Gamla stekpannor och grytor med ingrott fett, hur rengör man dem på bästa sätt? Aldrig med diskmedel, men salt och olja går fint! Gense, Le Gourmet Plättpanna med trähandtag gjutjärn cm. Framställd i äkta gjutjärn.


Lämpliga för moderna spisar med hällar i glaskeramik samt traditionella spisar. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Pannor med handtag i svenskt bokträ. Fungerar utmärkt på induktionsspis.


Förbehandling behövs ej, annat än ursköljning med hett vatten för att avlägsna eventuellt damm. Hett vatten och diskborste räcker. Svenskt hantverk i helt naturliga material. Fördelarna med gjutjärn.


Gjutjärn bör ej diskas i maskin. Letar du efter gjutjärnspanna, induktionspanna, wokpanna eller plättjärn så finner du det här. Isf så fungerar den ju även på induktionshäll!


Plättlaggar i gjutjärn finns i de flesta hushållsbutiker, så som duka, cervera, ICA och säkerligen Åhléns och liknande butiker! Har aldrig sett en plättlagg som inte är gjutjärn , finns .

Fint plättjärn från Gense i serien Le Gourmet. Tillverkad i gjutjärn och med stålhandtag, detta gör att du med fördel även kan använda plättjärnet i ugn. Du kan till och med använda detta fina plättjärn på grillen.


Mångsidig stekpanna som . Alla våra varor i gjutjärn är hantverksmässigt tillver- kade, av noga kontrollerat råmaterial. De är natur- och miljöprodukter som kräver enkel skötsel utan .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения