torsdag 27 april 2017

Braskamin sigtuna

Braskamin, Gjutjärnskaminer, Täljstenskamin Gjutjärn, Täljsten, Stål Kräver skorsten GolvanpassadFler egenskaper. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Kaminexperten Braskamin Sigtuna. Vedeldad braskamin , med ett yttre hölje av lackerad stålplåt i hög kvalité och med brännjärn av gjutjärn i eldstaden. Förbränningskammarens delar är utbytbara.


Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat.

Sigtuna är en vedeldad braskamin , med ett yttre hölje av lackerad stålplåt i hög kvalité och med brännjärn av gjutjärn i eldstaden. Baserat på de populäraste sökningarna inom braskamin , vedspis, kamin och kakelugn. För att installera en eldstad och uppföra rökkanal krävs att man gör en anmälan till bygg- och trafiknämnden genom stadsbyggnadskontoret.


Blanketter för bygganmälan kan erhållas hos Stadsbyggnadskontoret eller på Sigtuna kommuns hemsida. Anmälan lämnas eller skickas till stadsbyggnadskontoret. Om du har braskamin så använd den bara till trivseleldning. Då behöver du bara elda en gång per dag för att värma huset.


Vid nyinstallation av eldstad behövs bygganmälan.

Kontakta Stadsbyggnadskontoret för närmare beske . Brista Återvinningscentral. Gräsklipp, mossa, löv och annat som kan komposteras får inte eldas. All eldning med hushållsavfall, plast, gummi, målat eller tryckimpregnerat virke, spånskivor eller liknande material är förbjudet.


Detta gäller både inomhus i vedpanna, braskamin eller liknande . Välkommen till denna moderna villa med insynsfri baksida och fantastisk utsikt över Garnsviken. Huset är beläget på lugn barnvänlig gata utan genomfartstrafik. Husets generösa glaspartier och öppna planlösning gör att att man kan njuta av sjöutsikten från i stort sett hela nedre planet.


Härlig braskamin i vardagsrummet. Huset har under de nuvarande och föregående ägarnas tid successivt genomgått renover. Totalrenoverat och mycket trivsamt kedjehus med gavelläge i det populära området Hällsbo. I rummet finns en energieffektiv och vacker braskamin. Modernt radhus i två plan med trevlig planlösning i omtyckta Sjudargården.


Hemtrevligt kök, stort härligt vardagsrum med fönsterpartier mot trädgården och mysig braskamin. Två duschrum, tre sovrum samt tvättstuga. Gångavstånd till Sigtuna centrum, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения