måndag 17 april 2017

Manometerställ värmepump

Tvåvägs manometerställ R-410a. Påfyllningsslang med plastkopplingar. Din session har gått ut, vänligen logga in . Allt du behöver för att vacuumsuga en luftvärmepump ). R410A- adapter medföljer.

Alla priser finns i vår webbshop. Instrument för service och felsökning på kylanläggningar och värmepumpar. Mätset för kyl- och värmepumpsteknik – SmartProbes. Trådlöst digitalt manometerställ Läs mer. Beställde Refco manometerställ 19.


Falsk säkerhet med manometerställ och vakuumpump. Vakuumpump Manometerställ ? För att hjälpa dig att ta hand om din värmepump säljer vi även olika verktyg, som du kan behöva för att se till att din värmepump mår så bra som möjligt.

Här finns även verktyg för den som vill göra lite mer själv, som en vakuumpump med manometerställ. Bland produkterna finns ett rengörings-kit, som du kopplar till . Det är samma gäng på värmepumpen, . Hos Polo-ab finner du Panasonic luftvärmepumpar och värmepumpar. Manometerställ , verktyg och utrustning för både proffs och gör det självaren. Pumpen ar utrustad med komplett manometerställ och alla slangar som behövs för att kunna vakuumsuga en luftvärmepump. Komplett sats med vakuumpump och manometerställ.


Inehåller även Adaptrar för att vakuumsuga Fordon med Servicanslutning R134A. OBS manometerstället visar Tryck i PSI samt temperatur fahrenheit Engelsk instruktionsbok. När man väl har vakumsugit så ska man ju stänga kranar på manometerställ samt slå av pumpen och låta den stå i en ca kvart - 20min med ett konstant vakum(så när iaf). Brukar inte ta mer än 15minuter att få ett bra vakum(20mb) OM systemet är tätt, slangar sitter åt och är täta samt en bra pump. Manometerställ av hög kvalité.


Digitalt manometerställ med slangar. Anpassat för användning av K-typ termoelementgivare för mätning av temperatur. Har köpt en billig beg LL- värmepump. Körde tillbaka gas och stängde av kranarna innan nermontering.


Vissa säger att man bara måste vakumsuga andra säger att det bara är att tuta och köra ändå.

Ett annat alternativ är att koppla in slangarna och släppa lite på anslutningen inne vid innedelen sedan pysa . Flänsverktyget har koncentrisk utpressningsdon och momentfunktion för att ge optimala .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения