onsdag 19 april 2017

Contura 660t pris

Samtliga är nya på pall med full garanti ! Vi behöver veta postnr till leveransadressen. För frågor går det bra att antingen maila varmeverks. Contura 620T Värmehylla Style Grå.


Den ger kaminen ett modernt och kaxigt uttryck. Väljer du täckfront istället för värmehylla ovanför luckan, kan man också välja till powerstone s.

Kaminen kan även kompletteras med värmelagrande powerstone. Lägg till i varukorgen Antal. Boka gratis hembesök med diplmerad energivägledare. Ska du köpa täljstenkamin till bästa pris.


Besök vår kaminbutik vid Stockholm. Den minsta modellen i den rejäla 610-serien. Snygg Artstone omger braskaminen och ger en moder touch. Luckan öppnas genom att den hissas uppåt.

Du kan måla denna eldstad i vilken färg du vill för att matcha din befintliga inredning. Alla kampanj kaminer är Svanenmärkta. Just nu har vi kampanjpris på . Nu ska det bli dags att beställa den.


Lite osäker ff på vissa saker. En större kamin ger större effekt, det vill säga mer. Täljstenen har unik, naturlig ådring som gör att ingen kamin är exakt lik en annan.


Exempelvis med vedfack, värmehylla eller som på bilden med en ugn på toppen. Täljsten håller värmen längre och vill man öka värmespridningen kan man installera . Det finns även ett fåtal Lager kamin till reducerade pris. Betala bekvämt på månader utan ränta. Denne ovnen har et brennkammer som preges av den rause bruken av glass, noe som gjør den til husets brennende hjerte, uansett hvor den står. Surfa hit för att se fler erbjudanden.


Modernt skuren täljstenskamin med en välbeprövad och uppskattad brännkammare. STRÅLANDE tider för dig som vill. En verklig tungviktare i täljsten med extra lång avsvalningstid.


Men tror ni den är för stor?

Men storleksmässigt är de ju lika stora? Sammenlign priser og læs anmeldelser af contura 5Brændeovne og Pejse. Klik her og find den bedste pris nu! Bilden visar 660T :med tillval.


Modell, Betyg, Pris , Testkommentar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения