måndag 24 april 2017

Kamin insats

Contura iär svart och finns med lucka i glas eller gjutjärn. Att installera en spiskassett i den öppna spisen är en smart och prisvärd insats. Den ökar energieffekten markant, utan att ta bort känslan av att ha en vacker öppen spis. Med en kassett kan du få en grund för att själv skapa din drömspis.


Samtidigt får du en effektiv tilläggsuppvärmning i huset.

En spiskassett har en låg. Komplettera din befintliga öppna spis och spara energi. Genom att montera en kamininsats ökar du verkningsgraden. Söker du en spiskassett, kassett, insats öppen spis, insatskamin?


Vi erbjuder många olika öppen spis-kassetter och spiskassetter. Jämför priser och läs recensioner på Kaminer. Välkommen till PriceRunner!


Skillnaden mot den mindre kassetten är att insatsen ofta har en mer rejäl brännkammare.

Spisinsatserna är ofta gjorda för egen inbyggnad och du kan alltså mura in . Det är inte svårt att köpa en kamin eller insats men det är några enkla saker som du bör veta innan du drar igång. Här får du veta mer om hur du köper en eldstad och hur du kan få hjälp och svar på frågor. En kassett kan även användas som grund för att själva skapa den sanna drömspisen. Passar de flesta öppna spisar.


Handtaget är integrerat i luckan och spjällreglaget är lättåtkomligt på framsidan. Spiskassetten med panoramalucka bjuder på stora glasytor vilket gör att elden syns ordentligt. Med Contura eller Nordpeis insatser får du en eldstad som matchar både inredning och arkitektur. Du kan mura in insatsen själv eller använda våra färdiga moduler och få eldstaden på plats inom ett par dagar.


En kamin är en anordning avsedd för uppvärmning genom förbränning av brännbara material som till exempel ve pellets, kol eller koks. Till skillnad från en värmepanna placeras kaminen i det utrymme den skall värma. Till sin uppbyggnad gentemot en kakelugn är kaminer av metall och värmer utrymmet snabbt efter att . Den sitter högt upp så att elden syns i hela rummet. Vi tröttnar aldrig på den, för den är väl så effektfull när elden har brunnit ut, och vi sover gott i den kvardröjande värmen från murstocken. Vårt Clean Burning System i världsklass håller glasen rena och sotfria.


Kamin - insats Contura iför egen inbyggnad. Hos Stuvbutiken i Karlstad hittar du kamininsats från Kaminexperten.

Låt fantasin sätta gränserna för din eldstad och mura din egen omramning. Välj en kassett i gjutjärn, plåt eller täljsten Välj din kamin efter hur din eldstad är byggd. Gjutjärnsspis, öppen spis, kamin eller kakelugn? Insats till öppen spis till bra pris.


Vi har alla värmekällor du behöver! Show Navigation Hide Navigation.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения