onsdag 12 april 2017

Ta bort danfoss termostat

Men hur gör man för att få bort den ifrån elementet? Hade liknande termostat i min gamla lägenhet, där fick jag dra ut inre plastringen en bit för att sedan hitta en skruv där under som jag fick lossa,. Placera den ena ryttaren under det fyrkantiga och den andra under det. Ta bort båda ryttarna från termostaten.


Installation guide for how to replace your radiator thermostat: From an old raditator thermostat with pinol. Rörläggaren André Holm går igenom hur du byter termostat på elementen, steg för steg.

Her kan du se hvordan du udskifter følerelement på dine radiatorer. Hej, de fastnar iblan ta insexnyckel och lossa och ta bort yttre termostat (plastdelen) tryck hårt flera ggr direkt på pinnen mha handtag på skruvmejsel eller dyligt, pinnen. Om du tar bort termostaten från ventilen, kommer värme då?


Hur lossar jag denna termostat ? Jag har grader i mitt sovrum nu och vill ta bort termostaten från elementet för att se om det blir bättre. Typiskt nog så är webservern med termostattillverkarens instruktionspdfer nere. Någon som vet hur man får bort termostaten?


Bosta hem och trädgård.

Lås adapterringen genom att sätta i en liten. Danfoss Heating Solutions. Fungerar den befintliga ventilen på elementet? Kontrollera sedan ventilen om den har fastnat ge- nom att trycka på den (den ska kunna fjädra fram och tillbaka). Montera bort den gamla termostaten.


Om den inte fungerar är det dags att byta ut den. Det medför ett större ingrepp, du be- höver bl. Alternativet är att ta bort den helt, då är ventilen helt öppen, men problemet är väl att hyresvärden sänker temperaturen på varmvattnet. Har i några dagar nu försökt sänka temperaturen på elementet. Demontera den gamla termostaten genom att lossa på muttern mellan termostat och radiator-ventil.


Ha för säkerhets skull ett kärl under. Vrid stoppbygeln uppåt tills den stannar och ta bort manöverenheten från ventildelen. Dra bort termostathuvudet från ventilen.


Om du har några frågor beträffande montering, användning eller underhåll är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. RAS -C termostater är självverkande proportionalstyrenheter med litet P-ban avsedda för vattenburna radiatorer för bostadsuppvärmning. RAS-C termostater har en snäpplåsmekanism som garanterar snabb, säker och hållbar montering på . Tryck på bakåtpilen högst upp till vänster på displayen för att gå till fö- regående bild utan att spara ändring- arna.

Radiatorventiler med förinställning .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения