fredag 21 april 2017

Låtsas braskamin

Dekorationsbrasa med naturtrogna flammor som ger upplevelsen av en värmande brasa, utan öppen spis. Vitlackerad skorstensfri öppen spis Stämningsskapande öppen spis som har utseende som den typiska engelska öppna spisen, levereras med keramiska vedträn. Att tänka på vid användning av dessa spisar är god ventilation!


Vill du inte elda för att skapa en mysig brasa finns det eldrivna modeller i traditionella utföranden. Har du intresse för en braskamin eller täljstenskamin har vi .

I engelsk modell med riktig el utan rök. Eldas med spisbränsle (medföljer ej). Club braskamin – mysig braskamin i klassisk utformning.


Har öppningsbar glaslucka och ger en vedeffekt med lågor. Kaminens storlek: H cm. Kan eldas med eller utan värme och har tystgående fläkt som blåser ut värmen. Ingen installation krävs.

Höjd 6mm, bredd 4mm, djup 332 . Vi får inte elda i vår öppna spis. På nätet hittade jag bilder på dekorationseld. Finns det att köpa eller är det hemmagjorda saker? Kakelugn bara varm på ena sidan? Någon som kan tipsa om vart man kan hitta en relativt billig fejk öppen spis?


Ni vet en sån där som man eldar med gele. Här hittar du din skorstensfri kamin där du inte behöver någon skorsten eftersom du eldar med etanol. Skorstensfria kaminer och spisar till ett bra pris hittar du hos Trademax.


Vi har ett stort sortiment av skorstensfria spisar , det ger dig en eldstad utan skorsten. Det är ofta kraftigt salthaltigt, vilket förstör både braskamin och skorsten. Impregnerat eller målat trä och spånplattor avger giftig rök och ånga, därför får det inte användas som bränsle. Använder du för lite ved eller om den är för grovt kluven uppnås inte rätt temperatur inuti kaminen.


Vedträn som har en diameter på mer än . Gratis är ju alltid gott.

Nackdelar brasa med bioalkhol eller gel: – lite av känslan går förlorad – viss gel kan avge lite kemisk lukt. Vill du uppleva känslan av en värmande och levande kamin, men vill slippa röken? Fundera på en kamin utan skorsten.


Här kan du finna en riktigt snygg etanolkamin online som fyller alla dina krav och behov. En etanolkamin kan verkligen lysa upp hela rummet. Våra skorstensfria kaminer eldas med spisbränsle vilket gör . För dig som inte har en öppen spis med skorsten och inte heller vill köra med alternativen Flame Gel, el eller gas så kanske GlammFires passar dig.


Här får man eld genom lite LED-lampor och vattenånga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения