torsdag 13 april 2017

Ångbefuktare

Condair har ett stort utbud av ångbefuktare för både direkt befuktning eller genom ventilationskanalen. Nedan hittar du mer information om de olika lösningarna och kan ladda ner broschyrer till varje produkt. Har du frågor eller behöver hjälp med att hitta rätt produkt kan du alltid . Kontrollerad luftfuktighet med ångbefuktare.


För att tillgodose dessa behov erbjuder Carrier ett komplett utbud av luftfuktare med kapacitet . Nu utökar vi Klimatbyråns klassiska ångbefuktarsortiment Steamatic med en ny generation av ångbefuktare.

Sedan årsskiftet samarbetar vi långsiktigt och exklusivt med italienska CAREL, ett familjeägt bolag med ledande koncept för befuktning och klimatreglering inom Europa. Seleko – pekskärmsnavigering. Adaptiv vattenkontroll – inbyggd kommunikationsverktyg. Ett gränssnitt för anslutning till ett BMS-system som standard.


Fjärrövervakning med styrning är möjlig utan problem. Den nyutvecklade pekskärmen med nya funktioner är lätt att navigera i . Med pekskärms-navigering för bästa användarvänlighet. Gallerelektroder säkerställer en tillförlitlig ångproduktion från tappvattnet (dricksvatten) utan extra vattenrening och med automatisk optimering av vattenförbrukningen.

BMS-gränssnitt för Modbus och BACnet är standard. Det är mer än en liten ångbefuktare. Mjukvaran, rostfri ångcylinder, kallvattensystem, nivåjusteringsystem för vattennivån mm för exakt kontroll av ångproduktionen. Den unika ubbelmantlad cylindern i . Kalkuppsamlingsbehållaren Luktfri, steril och . När det gäller befuktningsenheter kan Fuktkontroll erbjuda dels evaporativa befuktare samt ångbefuktare. Fuktkontrolls egenutvecklade evaporativa befuktare använder i princip ingen elenergi alls till befuktningsprocessen eftersom den enbart kräver vanligt vatten samt eventuell förvärmning av luften för att konstanthålla . Carrier AB: Ångbefuktare produkt beskrivning i ByggfaktaDocu, din källa till marknadens byggprodukter och tillverkare.


De gedigna Steamatic ångbefuktare är ett passande komplement till Klimatbyråns produktsortiment för ett hälsosamt, behagligt och energieffektivt inneklimat. Ambitionen är att fortsätta vårda . Helautomatisk mikroprocessor-styr komplett med ångspjut. Produkterna har tidigare sålts av Carrier Svenska AB.


Fönsteraggregat, Splitaggregat, Fläktkonvektorer, Enhetsaggregat, Takaggregat. Defensor ångbefuktare MK Centralångspjut Esco, . Vattenkylt portabelt enhetsaggregat. Condensing Units och Vätskekylare.


Mobila aggregat och Splitaggregat.

Självgenererade ångbefuktare med isothermisk tekniologi och värmeväxlare. En färdig konstrurerad ångbefuktarsystem designad med hög kvalite för låg drifts ekonomisk. UE-serien kan anslutas till ventilation eller utrustas med fläktenhet för direkt spridning i rummet. Kontakta Klimatkonsult för mer information .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения