fredag 14 april 2017

Täljstenskamin tulikivi

Vi har många olika modeller av täljstensugnar! Kaira är en tekniskt avancerad täljstenskamin vars runda form är i harmoni med den mjuka värme den. Denna webbplats använder kakor (cookies) för att garantera bästa möjliga användarupplevelse.


Om du fortsätter att använda webbplatsen, accepterar du användningen av kakor. Hitta min närmaste butik.

Då är det bra att välja en lite tyngre eldsta till exempel en täljstenskamin , en täljstensugn eller en kakelugn som magasinerar värmen och sprider energi under en längre tid. Då en plåtkamin har två timmars avsvalningsti tar det upp till tio timmar för en täljstenskamin för att svalna. Modern, rund design som behagar ögat. Genom den bågformade luckan kan man njuta av den stämningsfulla elden i rummet. Lättplacerad då den är vacker runt om.


Tulikivi Kaira täljstenskamin. Brasugn med varmluftscirkulation som snabbt avger värme direkt efter uppeldning.

Våra kunder hör också till de mest nöjda på marknaden. Det här framgår ur opartiska undersökningar. Den är vacker runt om och är därför lättplacerad i hemmet, även mitt i rummet.


Tack vare den automatiska förbränningskontrollen i Kaira är verkningsgraden och användarvänligheten i toppklass. Köparen ansvarar för nedmontering och transport av kaminen från bostaden. Kaminen kan hämtas from fredag 4:e maj. Kaita är en lättanvänd inredningsbrasugn i täljsten och har en automatisk luftreglering som sköter inmatningen av förbränningsluften.


Contura 520T från Contura – håller värmen länge. Snygg liten täljstenskamin i natursten som håller värmen långt efter att . Eller också bygger du upp värmen långsamt i din täljstenskamin och underhåller och bibehåller sedan den grundvärme som du fått. Men det kan också bli så att du inte kan börja elda direkt – på grund av att det inte finns någon ved att tillgå. Stig Arne Lång påpekar vikten av framförhållning när det gäller . This Pin was discovered by Annika Hallberg Juhlin. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Det skall alltid kunna tillföras frisk förbränningsluft till det rum, där kaminen skall placeras. Ett öppet fönster eller en reglerbar luftventil anses vara .

Kan man elda för hårt i en täljstenskamin ? Men min mor har för sig att vi eldar så hårt att det kan börja brinna längs med skorstenen upp till taket (skorstenen är ett rör i svart metall). LP- täljstenskamin , ett välkänt märke både i Sverige och utlandet, som fortfarande är en populär kamin och värmer många hem i norden. Vi började designa våra egna spisar,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения