tisdag 25 april 2017

Husqvarna vedspis 3027 instruktion

Tänd spisen med spjället helt öppet och askluckan på glänt. Använd torr och finkluven ved. Så snart fyren tagit sig tillskjutes. Apjallet något och uskluckan stängts. Man reglerar nu värmen med spjäll och luftventil och smalar på drager så att förbränningen blir jämn och effektiv.


För både vänster- och högerställda spisar. Beställ alla viktiga spistillbehör på vår hemsida! Maten tillagades fortfarande i trefotsgrytor i den öppna härden där elden visserligen gav både ljus och värme, men samtidigt krävde stora mängder bränsle.


Eldar du i din kökspis kontinuerligt behöver du troligtvis inte den här beskrivningen. Vanligaste problemet med vedspisar är att man fått en köldpropp i skorstenen och att det ryker in. Den har varit lite tjurig. Känns som att du har eldat med vedspis förr,eller?


Har du ett vred uppå så ska den stå på Ö. Kontakta oss för reservdelar till just din spis. Har bekanta som har spisar i alla olika åldrar och utföranden. Ska spisen vara något så när praktisk och inte bara en prydnad (gamla gjutjärns-spisar är ju rätt snygga) så är det 70talet och framåt som gäller. Stänger man drag luckan när det brinner i huvud facket eller håller man båda öppna?


Vi fik en lille fin instruktion i optænding og vi lærte faktisk en lille ting. Auktion - dagar kvar, kr på Tradera. Spolar Husqvarna som laggs i spolkapsel pack Vedspisar Husqvarna st Visa liknande. Sveriges största sortiment på reservdelar till vedspisar.


Shoppa runda mattor hos Ellos till bra priser. Handla enkelt online hos. Author: Svenska Civildatalogerna AB, Name: Kiruna Annonsblad .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения