tisdag 25 april 2017

Fläktkonvektor kyla

Med våra tysta fläktkonvektorer sprids båda värma och kyla runt om i bostaden eller företagslokalen. Vi hjälper dig att hitta rätt fläktkonvektor för dina behov. Med sin exakta styrning och extremt låga ljudnivå (dBA uppmätt vid m) ger den komfort året om utan att störa.


Panama passar perfekt i olika delar . Lär dig utnyttja borrhålets kyla vilket i sin tur innebär att berget får tillbaks värme, som i sin tur höjer effekten under vintertid.

I vanliga fall behöver installatören, utöver en fläktkonvektor , köpa separata tillbehör som ska monteras för att få en fungerande produkt. Dessutom måste en elektriker. Tack vare ett brett utbud med olika storlekar är det lätt att hitta en som passar, oberoende av rummets storlek den ska värma eller kyla. Fläktkonvektor för rumskyla. Utan extra driftkostnad ger den härlig svalka varma sommardagar.


Konvektorn placeras lämpligen i rum med stora fönster mot söder. Om du ansluter en fläktkonvektor till din Varmitek värmepump, så kan fläktkonvektorn fungera som kylkonvektor på sommaren. Rumsvärmen som konvektorn tar upp, leds ner i borrhålet och .

I exempelvis tvättstugan gör den underverk genom att både värma samt sätta luften i cirkulation. Kan även användas för att avge kyla i en så kallad frikylelösning, där kollektorvätskan i en bergvärmeinstallation avger. Vad ingår när jag beställer en Aeros? Integrera färdigkopplad flerstegsstyrning. En fläktkonvektor ökar luftcirkulationen och avger värme eller kyla beroende på användarens önskemål.


Montagemall för att snabbt och enkelt kunna fixera fläktkonvektorn på väggen. Nu i dessa dagar sommartid då vi talar så mycket om att kyla bostaden med frikyla och då ha fläktkonvektor kopplad till det kallare media som går i borren. Min tanke är att man drar fram rör till konvektorn och helt enkelt byter dessa när man vill köra det ena eller det andra, dvs förmodligen ggr om året. När man byter från värme till . Nu har jag börjat läsa lite om bergvärme och då hissar många faktumet att det går att kyla huset på sommaren om man har fläktkonvektorer.


Hur kopplar man dessa till. Vi håller på att konvertera till vattenburen värme pö om pö och har som interimslösning satt upp en fläktkonvektor. Hur gör man om man bara har två-rörsystem?


Då måste man väl tömma systemet på vatten innan man kan koppla på kyla ? Och det är väl inte direkt bara att fylla på köldmedium heller? Storleksbeteckning (110–228). MXP monteras i tak med luftintag bakifrån och.

GEA Flex Geko fläktkonvektor med hölje, sockel och inloppsgaller för kyla eller värme via vatten. Kondentråg för avledning av kondensvatten via självfall. Effekter kyla angivet vid vattentemp 7-grader och grader luft samt Rh.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения