onsdag 19 april 2017

Jula vakuumpåsar

Oerhört praktiska och återanvändningsbara påsar som passar de flesta vakuumförpackare och kan frysas, mikras, kokas eller köras i diskmaskin. De skyddar dessutom innehållet mot fukt, dålig lukt, mögel, smuts osv. Kan användas i mikrovågsugn samt sjudas i vatten vilket även gör dem utmärkta till uppvärmning av mat. Vakuumpåsar som sparar utrymme i garderob, förråd eller resväskan. Ger längre hållbarhet och fräschare matvaror.


Ibland räcker det inte med vanliga korgar och lådor utan du behöver något annat. Här hittar du våra specialare, vakuumpåsarna. Med påsarna tar du luften ur kläder, sängkläder och andra textilier så att de tar väldigt liten plats när du lägger undan dem. Perfekt i resväskan också! Tillbehör till vakuumförpackare, Microtåliga påsar, Säker för frys, BPA-fritt, Material: Plast, Färger: Transparent, Vakuumpåse.


Men funderar på att prova Julas. De är ju billiga, men dyra om de är skit :wink:. Eller har ni andra förslag :? Med vakuumpåsar sparar du massor med plats i skåp och garderober - packa enkelt ner dina kläder eller täcken och sug ut luften med en dammsugare - volymen minskar med upp till.


Förutom att spara plats skyddar du dina textilier från fukt och lukt. Jag tänker på sådana man tömmer med dammsugaren. En höll vakuum en gång, men inte efter att jag öppnade och återförslöt. Jag har provat två modeller, fyra påsar.


De tre andra påsarna var fyllda med luft efter några timmar redan . Wildboars men man blir ju ga. Såg att Jula börjat sälja också. Sparar upp till utrymme med denna smarta förvaringslösning. Praktiska vakuumpåsar som försetts med blixtlåsförslutning och passar . Spara upp till utrymme med dessa smarta förvaringspåsar som töms på luft med hjälp av dammsugaren. GreenSymbolShowingInSTock_770.


Prova bläck eller fotopapper för kr till din skrivare! Du kan använda Caso VC1för både infrysning och sous vide. Förvara textilier som kläder, ytterkläder, kuddar,. Modellen kommer dessutom med en löstagbar vakuumkammare och en slang för externa vakuumbehållare.


För att du ska kunna komma igång med produkten så snabbt som möjligt följer det med ett startpaket som består av tio vakuumpåsar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения