torsdag 13 april 2017

Vedeldade köksspisar

Stort utbud av vedeldade köksspisar med vattenmantling. Köket är en utmärkt plats för en trivsam eldstad. Tänk dig själv en vededlad köksspis som både värmer maten och rummet och sprider en skön mysstämning.


Vi platsbygger även kökskåpor enligt kundens önskemål. Med en vedeldad köksspis sparar du ström, sänker dina energikostnader och skonar miljön! Spis och Kaminboden är Sveriges största leverantör av Viking smalspisar och vedeldade köksspisar och det till Sveriges bästa priser.

Vi renoverar även antika vedspisar och kaminer med års garanti. Unikt utbud av antika eldstäder som vedeldade spisar och nytillverkade köksspisar i modern design för nordiska hem. Utöver dess uppvärmningsförmåga är samtliga modeller av våra vedeldade köksspisar designade för att passa väl in i ditt kök och att vara matlagningsvänliga. Om du väljer att köpa en vedeldad köksspis reducerar du snabbt dina uppvärmningskostnader och du skonar naturen.


Vi lagerför följande modeller i olika varianter . En vedspis gör dig oberoende av el och du kan i alla lägen laga din mat och värma din bostad. Vi har vedeldade köksspisar från den lilla enkla nostalgiska till moderna med glaslucka och keramikhäll. Hos Kaminexperten lever drömmen om lantliga kökspisar, vi har alla typer utav vedspisar, vedugnar eller köksspisar och även vattenmantlade spisar.

Spisarna kan beställas med genomvärmningsspjäll för anslutning till värmevägg. Lohberger LC Salzburg. Vedspisarna är i huvudsak tillverkade . Gjutjärnskaminer för kök. Här får du bra tips när du ska välja och köpa kamin och köksspisar i gjutjärn till ditt kök. Men det är precis vad som har skett.


En vedspis är inte bara ett miljövänligt och ett billigt sätt att få värme, den höjer också både värdet och livskvalitén i hemmet. Har du bra ved och rätt spis kan det vara det mest ekonomiska att välja. Vedeldade ugnar producerade av den patenterade keramiska legeringen Alutec. Med dessa ugnar får ni två olika tillagningsmetoder. Med den första metoden tillagas maten med direktstrålning från glöden vilket är perfekt när ni tillagar fisk eller stenugnsbakad pizza.


Med den andra metoden tillagas maten långsammare , sk . För dig som kommer ihåg farmor eller mormors kök på landet så har vi också nytillverkade vedeldade köksspisar efter kända modeller. Välkommen att ta del av vårt breda sortiment av braskaminer, kaminer, gjutjärnskaminer, köksspisar, murspisar och insatser. En del byråkrater gör livet mycket enklare för våra revymakare. Som nu senast förslaget att förbjuda installation av gamla vedeldade köksspisar.


Vedeldade köksspisar värmer snabbt och länge med naturliga metoder.

En gammaldags spis ger ditt kök personlighet och sätter sprätt på matlagningen! Med Wamslers kökspannor kan du samtidigt som du värmer upp ditt hus med radiatorer och tappvarmvatten också laga mat på den planslipade stålhällen. Går strömmen kan du fortsätta elda och.


Den vedeldade köksspisen har en lång tradition i Sverige. Köksspisen ger en behaglig värme och . Installation av kaminer, köksspisar , pannor, skorstenar. Villavärme solenergi i Vimmerby.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения