fredag 7 april 2017

Billiga contura kaminer

Din Kaminbutik nära Stockholm. Vi installerar den åt dig. Här kan du hitta ungefärliga priser på våra kaminer och eldstäder.


Ta kontakt med dina närmaste återförsäljare för exakta priser och kampanjer. Elda rätt i din kamin med hjälp av vår eldningsvideo.

Att låta kaminen stå för en del av dina uppvärmningskostnader är klokt både med tanke på miljön och din ekonomi. Eldar du rätt är det en billig och miljöv. Nyheter från våra leverantörer.


En kamin är en bra investering och en tillförlitlig värmekälla till hemmet. BAUHAUS erbjuder färger som svart, vit och grå samt med eller utan friskluftsventil! När hösten har kommit och temperaturen är perfekt för mysiga inomhusaktiviteter är det dags att tända upp kaminen.


När du väljer kamin får du ta hänsyn till både utformning och pris - ska braskaminen till exempel vara vägghängd eller fristående? För att inte tala om storlek, effekt och krav på miljövänlighet.

Vi erbjuder ett stort utbud som garanterat höjer både värmen och mysfaktorn. Köp i E-butik med fraktfri direktleverans. På denna sida visas aktuella kampanjer och erbjudanden.


Contura braskaminer gör hemtrevligt! Mar Stilren, ändå spektakulär. Dia är en vägghängd kamin från Harrie Leenders som drar blickarna till sig.


Svanenmärkt, grå, svart eller aluminium och med luckglas av keramiskt glas. Mar Testet är det största test av braskaminer som Energimyndighetens hittills har gjort. Flera av kaminerna finns i minst två färger, grått och svart och… Till braskaminer.


Skorstenar kan vi erbjuda från NVI samt Premodul. Har du frågor eller funderingar om vårt kaminsortiment, ring gärna någon av våra säljare. Oct Men om jag däremot skulle bo i ett modernare och mer energieffektivt hus och bara vill ha en kamin för trivsel och lite stödvärme, då skulle jag välja en kamin efter.


HITTA DIN ÅTERFÖRSÄLJARE. Klicka på produkterna nedan för mer information. En vedeldad gjutjärnskamin som Oden är både ett billigt och miljövänligt sätt att få värme. När jag frågade varför ville han inte gå in djupare på detta utan pekade bara på att de .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения