onsdag 26 april 2017

Infravärmare med fläkt

Till skillnad från infravärme så värmer den upp luften i uterummet och bygger på så sätt upp värme som varar även efter det att du stängt av fläkten. Värmefläktar finns att köpa med olika effekt och styrka beroende på vad du har för behov. Ljudnivå och energiåtgång.


En värmefläkt låter betydligt mindre än t ex byggfläktar och . Hos oss på BAUHAUS hittar du ett brett utbud av terrassvärmare och infravärmare.

Välj bland golv-, bord- och takmodeller. Här finns infravärmare med som en naturlig del. Med infravärme blir altanen och uterummet användbart mycket längre på säsongen och även under svala kvällar på sommaren.


Vi har flera modeller av infravärmare att välja mellan och beroende på hur och var infravärmaren eller halogenvärmaren ska placeras finns olika . I princip finns det alla varianter av storlekar och värmekraftalternativ oavsett om det är infravärmare , halogenvärmare, fotogenvärmare eller gasolvärmare som du riktat in dig på. Många av dagens värmefläktar är dessutom så smart utformade så att de kan användas även som en vanlig fläkt när du behöver lite svalka. Stort test av olika infravärmare.


På Rusta kan alla skapa ett trivsamt och personligt hem som känns kul, spännande och nytt.

Vi erbjuder ett brett sortiment till överraskande låga pris. Ger snabbt värme när kvällskylan kommer. Finns i två modeller, med och utan inbyggd fläkt som förstärker värmeeffekten och sprider värmen över ett mycket stort område.


ALF infravärmare ger behaglig och hälsosam värme som kommer med ett mjukt och vilsamt sken. Den värmer objekt direkt utan att värma upp luften i miljön vilket undviker energislöseri. Låg driftskostna hög effektivitet.


Material i aluminium, underhållsfri. Senaste IR teknologin av karbonrör. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige.


Solens strålar värmer oftast skönt, men i skuggan kan det vara nog så kyligt. Infravärmare värmer som solens strålar. Med en extra värmekälla kan du förlänga kvällarna på balkongen. Bäst i test är halogenvärmaren Heatlight HLW15.


Täcker en yta om minst m². C-WaveTM-tekniken i Silverlines terrassvärmare ger effektiv. Köp infravärme och förläng sommaren och sena kvällar på terrassen eller uteplatsen.

Se vårt stora utbud av terrassvärmare från kända märken som Mill och HeatMe. Någon som har något att säga den eller som vill tipsa om någon att modell som är bra? De vanligaste alternativen för att värma uteplatsen är infravärmare och gasolvärmare, men i vissa sammanhang kan det vara enklare med en portabel värmefläkt, eller mer tilltalande med en vedeldad utespis. Uteplatsens läge avgör vilka . Gasol, infravärme , fläkt eller en hederlig brasa.


Trots att hösten tagit ett fast grepp om trädgården går det att hålla värmen på altanen eller uteplatsen. Filter (aktiva filter). Acreto (8) Bluegaz () HORTUS (42) Hortus (1) Opranic (11) Sunred (45).


Brons (2) Grå (32) Grön (1) Mörkgrå (1) Röd (2) Silver (5) Svart (23) Vit (9).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения