torsdag 27 april 2017

Intellivent badrumsfläkt

Den har även fått en ny smart funktion, där du enkelt kan plocka bort fläkthjulet för rengöring. Uppdaterad för smidigare installation. Den låga ljudnivån och att tekniken harmonierar med den påkostade designen gör den till en favorit.


Tystgående, effektiv och snål badrumsfläkt. Jämför priser på Fresh Ventilation Intellivent 2.

Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. För bättre inomhusmiljö, friskare badrum och ökad komfort. Effektiv ventilation till rätt pris.


Beställ din nya badrumsfläkt hos oss! Välkommen till PriceRunner! Fläkten anpassar sig efter familjens va. Hur får jag fläkten att vara på ständigt?


Där står det att det går att programmera fläkten på kontinuerlig drift, dock ser inte min fläkt exakt likadan ut, antagligen är min en äldre version?

Kan jag programmera in kontinuerlig drift själv direkt på . Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Fri frakt och leverans till dörren - vvs-klimat. Fresh Intellivent är en utanpåliggande frånluftsfläkt fullmatad med funktioner. Försäljning av VVSprodukter på nätet.


Komplett frånluftsfläkt med självjusterade fuktstyrning , avtagbart fläkthjul, timer, justerbar varvtalsreglering, inbyggd allpolig brytare, möjlighet till grundflöde. Badrumsfläkt Intellivent 2. Byggd för kontinuerlig gång, lång livslängd. Integrerad säkerhetsströmbrytare. Målet har varit att presentera en badrumsfläkt med inbyggd intelligens som lär sig din familjs vanor och som vet exakt vad ditt badrum behöver. Intellivent S badrumsfläkt är en tystlåten våtrumsfläkt som är anpassad för montage i badrum, duschrum, tvättstu.


En modell med självjusterand fuktstyrning, timer, säkerhetsbrytare, kallrasskyddsfunktion, vädringsfunktion, varvtalsreglering, stos m. Styrpanel med inbyggd mikroprocessor. Två kapacitetslägen för fuktstyrningen, tyst (silent) eller maxläge. Swing-out- funktion för enkel rengöring och . Snygg och tyst badrumsfläkt och fuktstyrd våtrumsfläkt från Fresh.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения