torsdag 27 april 2017

Fläkt till element

Alla element kan förbättras genom att montera en elementfläkt för att långsamt cirkulera luften runt elementet och i rummet. Då fördelar Elementfläkten om värmen från taket till golvet genom att suga bort kylan vid golvet. Genom att du utnyttjar elementets värme mer effektivt kan du ha lägre temperatur på elementet och . Hela utbudet hittar du i vår webbshop.


Välkommen till Din VVS butik på nätet!

Jämför priser och läs recensioner på Element. Effektivt element med värmelägen och inbyggd fläkt. Element , radiator, konvektor, värmefläkt eller terrassvärmare - Elgiganten har ett stort utbud av värmeprodukter. Köp ditt golvelement, oljeelement eller väggelement till bra pris och få en snabb leverans.


Radiatorn levereras med hjul och sladd med stickpr. När kylan kommer fram passar det utmärkt att plocka fram den portabla fläkten. Det stora lyftet var att slippa komplettera med fler element i kombination med sänkning av pannan samt att källaren nu är helt luktfri pga cirkulationen (har behållit fläktarna på under sommaren för ventilationens skull!).


I vår webbutik, och i vissa av våra butiker, finns ett brett utbud av element.

Vi hoppas att du ska hitta det du behöver för att ersätta gamla element , sätta upp nya vid nyinstallation etc. Välj bland element som är portabla eller fasta med 2V resp. Det finns klassiska elelement och värmepaneler, våtrumselement,. Har tänkt sätta fläktar på ett par radiatorer i källaren för att få runt värmen. Ger dig tilläggsvärme snabbt!


Portabelt element med fläkt. Tystgående element med inbyggd fläkt , reglerbar termostat, tre värmelägen samt tippbrytare. Färre väggytor och stora glaspartier som kräver värme för att förhindra kallras, gör konvektorelement för vattenburet till den optimala värmelösningen.


Smart modulärt uppbyggd produkt som passar alla element. Försumbar strömförbrukning och extremt tystgående fläktar med lågt varvtal. Snabba leveranser och fri frakt möjligt! Element fläkten placeras ovan på elementen och fördelar snabbt och effektivt den varma luften i rummet.


Följden är behagligare inomhusklimat och bättre ekonomi! Golvinbyggda konvektorn Aquilo FMK (utan fläkt ) är specialdesignad för montering i kanal i golv. Konvektorn består av en kopparslinga med aluminiumlameller, svartmålad och monterad inne i en dubbelsidig galvaniserad plåtkanal.


Konventionell, oljefylld eller fläkt – det är frågan. Ett val man ställs inför är om man ska välja en konventionell elradiator, en oljefylld radiator eller en fläktkonvektor.

Alla tre har både fördelar och nackdelar. I jämförelsen nedan har vi jämfört standardvarianter av elradiatorer och oljefyllda radiatorer med Fricos fläktkonvektor . Bergvärme levererar inte lika hög temperatur inomhus jämfört med andra värmekällor och därför rekommenderas lågtemperaturelement. Med Elementfläkten kan vanliga element göras om till lågtemperaturelement.


Det har testats av SP som . En värmare för att hålla rätt temperatur och undvika kondens i t. Värmekällan består av PTC- element , en keramisk blandning som ger lång livslängd och klararhög värme under lång tid. Skorstenseffekten roterar den varma luften. En hög startström ger full effekt nästan omgående, sjunker sedan snabbt och . Hitta din nya Element hos Tretti.


Beställ online, det är snabbt, enkelt och billigt. Vi har Element från kända märken till alla behov. Alltid fri frakt i hela landet - tretti. Har ett element i badrummet. Och det ska vara ett fast element och inte nån ful portabel klump.


Slimmat som inte är tjockare än ett olje element? Element lyckas inte alltid värma upp huset på ett effektivt sätt eftersom värme har en tendens att stiga uppåt istället för att spridas jämnt över rummet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения