fredag 21 april 2017

Aqua 2000 kalklösare

Kalklösaren, som är helt underhållsfri, kan monteras på koppar-, stål-, PVC-, PEM -, rostfria och galvade rör. Inga kemiska tillsatser behövs och vattnets smak och . Per Magnusson granskar en elektrisk kalklösare med luddig verkningsmekanism. Vattnet där hon bor är något kalkhaltigt och det bildas en del . Elektrisk avhärdning, fungerar det ?

Vi tror på öppenhet och att korrekt information gynnar alla. Magnusson frågar om vår kalklösare är en bluff eller billig problemlösare? Vi vet att det är en billig problemlösare, just mot kalkbeläggningar. Används i villor för 1-familjer, för värmeanläggningar, vvc-ledningar, fritidshus och industrier.


Monteras enkelt på inkommande ledning på alla typer av rör 15- 50mm. AQUA alstrar ett elektrostatiskt kraftfält, när vattnet passerar förlorar kalken sin vidhäftningsförmåga och följer med ut i avloppet. Storlek, 140x55x(LxBxD).

VVS-Klimat säljer kvalitetsprodukter till privatpersoner och företag med Klarna Checkout. För installation i rörsystem om max utan att kapning av röret är nödvändigt. Antal: Lägg i varukorgen.


Istället flockas kalken kring olika metalljoner och följer med ut i avloppet. Kalklösaren kan monteras på alla typer av rör med en diameter på upp till mm. Löser även redan avlagrad kalk på 3-veckor.


Byggvaruhandel för kvalitetsmedvetna yrkesproffs och privatpersoner - handla installationsartiklar bekvämt online eller i våra varuhus. Vår målsättning är 1 nöjda kunder, vilket betyder att vi gör allt för att du ska bli nöjd och komma tillbaka och handla hos oss. Vi hjälper dig gärna med eventuella frågor och välkomnar alla synpunkter och idéer för hur vi kan bli bättre.


Vi har en sån i vårt hönsstall och fungerar jättebra. Vi har många problem med kalk i vattenledningarna och ska i år installera en kalkavhärdare i vårt pumphus som försörjer en by på sju hushåll. Betalning sker inom dagar efter avslutad auktion. Alltid bra priser och fri leverans! Inom kort ska jag kasta ut min gamla panna till fördel . Kraftfältet pulserar med en hastighet av 7-14.


Hz och sätter järnpartiklarna i sådan rörelse att kalken sönderdelas.

Kalklösare skyddar mot kalkproblem utan att förändra vattnets kvalitet. Sönderdelar kalkpartiklar i sitt elektromagnetiska fält och detta medför att kalken förlorar sin förmåga att fastna och bilda avlagringar. Skyddar disk och tvättmaskiner, förlänger livslängden på kaffebryggare, vattenkokare och blandare i dusch och tvättställ.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения