måndag 3 april 2017

Thermia bequem 15

Stort sortiment av reservdelar och tillbehör till pelletsbrännare och pannor. Original reservdelar och reparationer av pellets-brännare och pannor. Förvara denna instruktionsbok så att den är lätt tillgänglig för framtida behov. Tack för att forumet finns! Det har hållit på några dagar nu att varje kväll slår den ifrån och den gula indikatorn lyser.


Jag startar om den och det är inga problem.

Men idag så gick jag ner och såg att den inte var igång alls så jag starta . Med distansplatta, bult och skruv samt brännakoppen såkallad primärring. Effekten på pelletsbrännaren är beräknad efter den maximala mängd pellets . Muutostyön yhteydessä on tehonsäätö-valikossa tehtävä ketjuvedolle vaadittavat säädöt . Om det inte är den bruksanvisning som du söker, klicka då här för din förfrågan. BeQuem Analog och BeQuem Digital. Det är möjligt att din produkt måste repareras.


Hos ett Repair Café kan den repareras gratis av erfarna. Works fine with some replacement of impeller wings and removing the ash twice a month.

Har problem med brännaren. Den stannar,och får upp felmeddelande om eltändning. Den startar när man slår på den igen,men det är precis som att det aldrig blir någon fart i den.


Den går en -minuter,sen stannar den? Hvis der trænger røg baglæns i systemet er det et tegn på at slusevingerne er slidte. Padavimas granulių į degimo kamerą iš apačios,špižinė galva. Automatinis-taškinis uzdegimas. Turintis automatinę žarijų palaikymo sistemą, kuri taupo elektros sąnaudas ir nenaudoja elektrinio kaitinimo elemento.


Aakkosjärjestyksessä olevien valmistajien ja maahantuojien alle on kerätty heidän tuotemerkkinsä. Den nya generationens pelletsbrännare anpassad och utvecklad för att tillgodose högt ställda krav på. Styrelektroniken som är förberedd för framtida kompletteringar såsom styrning via rökgasanalysering eller telefon och data är väl skyddad men . Auf diesen Seiten möchte ich Ihnen gerne zeigen, wie.


Thermia pelletspanna Biomatic. Die linke Abbildung (Vergrößern durch klicken) zeigt eine Dosiereinrichtung, bei der alle -Sekunden ein Tropfen in die laufende Schnecke abgegeben wird. D ugo palnika (poza kot em) ł ść ł mm. Typ i znamionowa moc kot ał. Tillbehör och reservdelar till Bequem Brännare.


The nominal output for the combustion of wood pellets was kW.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения