onsdag 1 februari 2017

Kedjetvätt

Den första borsten skrubbar kedjan med rengöringsmedel, den andra och tredje borstar bort smutsen. Sist passerar kedjan en svamp som tar upp eventuellt överflödig vätska. Används tillsammans med rengöringsvätska som du häller i kedjetvätten. Praktisk och lättanvänd kedjetvätt. Jämför priser och läs recensioner på Cykeltillbehör.


Välkommen till PriceRunner!

Kedjetvätt är rätt meningslöst. Det är bättre med smörjmedel och någon procent smuts kvar i länkarna jämfört med att du missar att få in olja någonstans eller att det är lösningsmedel kvar som förstör den nya oljan. En perfekt rengjord och smord kedja är naturligtvis bäst men det är nog svårt att få till med en . Duger biltemas kedjetvätt ? Med risk för att starta ännu en maratontråd: Har någon provat BILTEMA:s kedjetvätt för cyklar?


Priset är ju löjligt lågt mot alla andra tvättar jag sett, spänn mot cirka 2för andra . Har ännu inte hittat en kedjetvätt som funkar. Jag håller istället kedjan ren m.

Yes power-spray och en svamp. Läs mer om BBB Rengöringsmaskin BTL-BrightFresh för kedja. Trygg handel med Prisgranti och 3Dagars Öppet Köp. Du behöver inte ens ta av kedjan.


Fyll bara på lite avfettning, veva några varv baklänges. Ta av tvättdosan, spola rent och olja in. Endast för kedjeväxlade cyklar. Steg ett skrubbar kedjan med rengö.


Fyll på lite avfettning, på med locket och veva några varv baklänges. Så enkelt att du kan tvätta efter varje cykelrunda. Rullkedjor är utsatta stackare. Grus och vägdamm fångas effektivt upp av den välsmorda (?) kedjan och förvandlas till ett slipmedel som effektivt nöter på både kedjor och drev. Dessutom bildas det slitpartikar inne i rullarnas centrum som också bidrar till ökat slitage - attack . Handla till bra pris med 1dagars öppet köp och fri retur hos Bikester.


Jag funderar på att köpa en kedjetvätt antingen muc off eller park tools men hur bra är dom igentligen? Jag tänker att om kedjan går igenom ett bad av avfettning med små borstar borde den ju bli ren men sen måste man väl ändå skölja med vatten för att få av resterna av avfettning ändå? See what people are saying and join the conversation.


Weldtite kedjetvätt för snabb rengöring av cykelkedjan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения