fredag 3 februari 2017

Silverline terrassvärmare

Ger en omgående dokumenterat effektiv direktvärme, med bara halva energiåtgången jämfört med andra typer av värmare. Jämför priser och läs recensioner på Trädgårdstillbehör. Välkommen till PriceRunner! Ett effektläge och med en täckyta om minst m². Med fjärrkontroll och digital inställning av effektläge, oscillering och timer.


Lämpar sig upp till kvadratmeter.

Täcker en yta om minst m². Få en behaglig värme från våra terassvärmare som är av hög kvalité och effektivt sprider värmen i ditt uterum. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. En snyggt designad elektrisk terrassvärmare som kan avge värme svängande. Två effektlägen och en svepande vridrörelse som ger en täckyta på upp till 14kvm.


För levande hus- och trädgårdsliv. POPULÄR Gasolvärmare Miniflame Black. Terrassvärmare, infraröd Bahamas. Slimmad terassvärmare som inte avger ljus!

Digital inställning av effektläge, oscillering och timer. Värmaren är utrustad med två effektlägen och har en. Infravärmare för inomhus och altan.


Perfekt för dig som behöver extra värme på altan eller inomhus för att skapa en mysig och varm känsla i vår och sommar. Den är även bra för dig som brukar frysa lite extra om fötterna. Den konformade pelaren är både robust och smidig, och du flyttar den . Justerbar brännare, piezotändning. Stort urval av Silverline hos Golvshop. Den kraftfulla effekten ger en omgående dokumenterat effektiv direktvärme, med bara halva energiåtgången jämfört med andra typer av terrassvärmare.


Väggmodell som monteras direkt på vägg. Ansluts direkt till vägguttaget. IPX4- klassad för utomhusbruk, tål regn. En produkt i Silverline Patio Heating gardenSystem.


Du har som vanligt fri frakt. Limark till Insektsdödare Proffs IPX4. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Beskrivning Snygg infravärmare för vägg- eller takmontage.


Fuktsäker vilket gör att den kan placeras på terass, balkong och uterum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения