måndag 20 februari 2017

Torkarblad jula

Vi har prylarna för en aktiv fritid oavsett om den utspelar sig på lan vatten, cykeln eller inomhus. Moddiga vindrutor är något som de flesta bilförare drabbas av med jämna mellanrum. I vardagsstressen vill man som bilförare gärna dryga ut intervallen på hur ofta man måste byta ut sina torkarblad och kan bli lockad att ta det dyraste i villfarelsen att dyrast är bäst. Nio torkarblad i prisklassen kronor upp . Volkswagens torkare toppade två av momenten, hållbarheten och monteringen.


Bosch fick nöja sig med en tätplacering.

Testets billigaste torkare från Jula , kronor, var den stora överraskningen. Filter: bosch torkarblad. De hade de bästa resultaten både när det . Man behöver inte betala flera hundra kronor för bra torkarblad. Torkarblad och tillbehör. Lättmonterat standardtorkarblad av god kvalitet.


Biltema Standard - Enkel men effektiv. Passar de flesta bilmärken.

Välkommen till bil- och garagetillbehör hos Jula ! Och Jula gick ut som en klar vinnare, faktiskt riktig bra blad. Helt annan gummiblandning i Julas torkarblad , rekommenderas! Har alltid använd torkarblad av välkänt fabrikat tidigare, ville bara testa om det . Klart dyrast, gummit hårdnar i kyla. Billigast men torkar dåligt.


Vill dock höja ett varningens finger från att köpa dem på Jula , de verkar ha kommit över gamla partier med torrt gummi, usla! Fula klumpiga fästen dock. Sedan börjar de lätt väsnas. Hamron ( Jula ): Usla i . Köpt från biltema innan och är nöjd för priset. Men det är en bit dit så tänkte testa dom här från Jula , dom verkar ju iallafall bra!


Tog samma mått som dom gamla såklart. Förarsidan gick på, men den missade lite . Jag skulle säga att det är som att köpa en billig skruvdragare från biltema eller jula som att köpa billiga torkarblad. Har bosch alltid låtit eller har de börjat låta på senare tid?


Jag byter ca gånger per år.

Rekommenderar nya före och efter vintern. Kör du flatblad eller gamla hederliga? Dags att byta torkarblad efter vinterns snö och slask? Ta reda på vad du behöver tänka på.


Se vår tipsfilm och mer om bilvård här:.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения