onsdag 22 februari 2017

Värme altan

Behaglig värme på din altan ! Modern och stilren infravärmare som du med fördel placerar på din altan eller uteplats. Terrassvärmare pyramid svart. En kamin som ger både värme och möjlighet att grilla.


Med en värmekälla till hands kan du förlänga säsongen på altanen, terrassen eller ute vid trädgårdsbordet.

Här får du en sammanställning av alternativen du har för att värma en öppen uteplats. Förutsättningarna för att hålla . En inbjudande och funktionell altan eller ett ombonat uterum står på mångas önskelista. Här finns infravärmare med som en naturlig del.


Med infravärme blir altanen och uterummet användbart mycket längre på säsongen och även under svala kvällar på sommaren. Vi har flera modeller av infravärmare att välja mellan och . Ska man använda sitt uterum ofta och året runt är golvvärme att föredra.

Men då är det viktigt att uterummet är isolerat och att man bygger in golvvärmen från början, tipsar Michael. Om du har ett sämre isolerat uterum och bara ska sitta där vid enstaka tillfällen bör du installera en värmekälla som ger värme. Om du monterar den på en öppen altan så påverkas inte värmen av vind och blåst eftersom den inte värmer upp luften.


Nackdelar En nackdel är att så fort du stänger av infravärmen så blir det kallt i rummet, den ackumulerar alltså inte någon nämnvärd värme i materialen, t ex golvet. Hur många moduler behöver du ? För dig som har en terrass eller altan är en infravärmare ett praktiskt alternativ när du vill kunna fortsätta att sitta ute när de kyliga höstkvällarna närmar sig. Själva fästningen, om den infraröda värmningen sker från väggen, ska alltid vara fast och väl utförd enligt gällande brandregler. De gamla modellerna av infraröd värme drar en hel del el.


Med värmestavar av karbonfiber istället för de sedvanliga metallspiralerna, förbättras effekten på värmesystemet. Karbonfiberstavarna får . De flesta sittgrupper både på balkong och i trädgården är begränsade till ett bord med normalt 4-sittplatser. För att få ut mesta möjliga värme från infravärmaren . Förläng de ljumma sommarkvällarna på terrassen med lite extra värme från en terrassvärmare. Gasol, fotogen, el eller ved möjligheterna är många.


Vilken typ du får mest glädje av beror på hur mycket värme du behöver och var.

Vi hjälper dig att välja rätt. En vanlig säkring klarar bara en sån. Det ger garanterat värme så det räcker o blir över. In dreams and lies, everything is possible!


Njut av sena sommarnätter eller kalla höstdagar på ett effektivt och energisnålt sätt! Stäng av värmaren själv eller använd timerfunktionen. Du kommer hem efter en lång dag och drömmer om att njuta ute på din altan. För att inte vara begränsad av klimatet bör du har en värmekälla att värma upp altanen med.


Vill du bara värma upp ibland när andan faller på? Då väljer du altanvärme med snabb effekt. Infravärmare och gasolvärmare levererar värme snabbt.


Det är möjligt med ett värmeaggregat på din balkong, altan eller terrass. Det finns flera olika alternativ när det kommer till att värma upp uteplatsen. Den värmer upp snabbt och är ofta en värme som anses kännas mer naturlig.


En unik värmare med smart kombination av värme och tillika parasollfot (extra stabiliseringshållare medföljer). Fläkten är dock för lätt för att enbart användas som parasollfot, du behöver ett stöd av ett bord också. När utesäsongen är över kan du ta med dig Lounge värmefläkt inomhus och använda den som en vanlig . Växter trivs inte i för torr värme. Vikdörrar ger en större öppning mot trädgården och håller tätt mot vatten när det regnar, men är samtidigt en mer komplicerad och ofta dyrare lösning.


En inglasad altan med vikdörrar kan kosta upp till procent mer än en lösning med skjutdörrar. På Rusta kan alla skapa ett trivsamt och personligt hem som känns kul, spännande och nytt. Vi erbjuder ett brett sortiment till överraskande låga pris.


Från budget till lyx - här är sex sätt att värma upp ditt uterum eller din altan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения