fredag 24 februari 2017

Vattenflaska som håller kallt

En snygg och praktisk vattenflaska i rostfritt stål, vår smarta vakuumisoelringen gör att vattnet håller sig kallt i upp till timmar. Klean Kanteen Insulated Classic 5ml Beet Root. Håller din dryck varm eller kall länge! En riktigt bra isolerad flaska kan hålla dryck iskall upp till timmar och varm dryck upp till sju timmar. Dem är oftast i den högre prisklassen men en välgjord investering om du planerar att bära med dig både varm och kall dryck.


Vattenflaskor för barn och vuxna tillverkade av glas med silikonhölje eller i rostfritt stål.

Giftfria vattenflaskor och sportflaskor med fliptop. Sportflaska med termosfunktion liter. Håll drycken kall eller varm med en isolerad sportflaska! Tycker du om när din dryck håller ”rätt” temperatur är en termosflaska optimalt! Med hjälp av en termosflaska kan du antingen hålla din dryck varm eller kall.


Vi har termosflaskor i fina färger och härliga mönster som rymmer allt mellan 3– liter. På vissa av våra termosflaskor sitter det en liten ögla som gör att du kan . Ett vanligt knep som många tar till en varm sommardag på stranden är att lägga sin vattenflaska direkt i sjön eller havet. Det är dock inte det effektivaste sättet, tipsar Anne-Lee Bertenstam, teknisk .

Smart flaska vars inbyggda kylklamp håller drycken kall. Prylar för friluftslivet, båten, cykeln och inomhusträningen hittar du hos Jula! Plus: Hållbar, lätt, plastad invändigt. Den har fått en del bucklor och repor, men är lätt och tillsammans med det isolerade ytterfordalet kan man hålla vätska kall på sommaren eller flytande på vintern. Flaskan är vakuumisolerad med dubbla väggar.


Med flaskan följer två olika lock. Ett standardlock, skruvkork, som du använder om du vill dricka direkt ur flaskan eller tömma ur den. Isolerad vattenflaska av rostfritt stål, borstat stål. Stilren isolerad vattenflaska av rostfritt stål. Lock med rostfri insida mot drycken.


Casall ECO Cold bottle 0. L är tillverkad i rostfri stål, vilket gör att den till ett miljövänligare alternativ till plast. I andra fall behövs mycket vätska, då kan litern vara att föredra. Förutom att du kan välja mellan olika kapacitet har du även möjlighet att köpa en Camelbak vattenflaska med kylningsfunktion.


Isoleringen håller drycken kall länge men . Avancerad vakuumkonstruktion av dubbla stålväggar och kopparhölje som ger en extra bra isolering utan kondens. Här får du en flaska som håller lång tid framöver. Praktisk, miljövänlig och hopvikbar vattenflaska från dolo. Bär det med dig som sig bör istället – bevara vattnet kallt !

Detta ger dock lägre effekt än vid förvaring i frys. Bringaren passar även att kyla flaskor i (utmärkt vinkylare) och i kannan .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения