måndag 20 februari 2017

Ackumulatortank rektangulär

Behöver få till en större ackumulatortank primärt för att jag har problem sommartid då solvärmen ger betydligt mer än vad tankarna idag klarar at. Varför en ackumulatortank ? En ackumulatortank är själva ” hjärtat” i en flexibel värmeanläggning där man vill ha möjlighet att välja mellan olika energislag som t. Ackumulatortankens uppgift är att lagra energi i form av varmt vatten när sådant produceras. Det finns omfattande tillbehör typ varmvattenberedare, varmvattenslinga, kulvertslinga, kondensorslinga och solslinga till respektive .

Stor och platseffektiv oisolerad ackumulatortank som är rektangulär och kan beställas i många olika utföranden. Biorektangulär är en av våra mest flexibla ackumulatortankar. Rektangulär isolerad ackumulatortank -MU(isolering mineralull)finns enbart i 500L storlek.


Rund oisolerad ackumulatortank och oval oisolerad ackumulatortank lämplig för den som . Isolerad rektangulär vit ackumulatortank. Varmvattenslinga meter. Förvärmningsslinga meter.

Solslinga meter av kamflänstyp. Funktion, stående, buffert . En rektangulär isolerad ackumulatortank med anslutningar på ovansidan. En kompakt storlek på 6mm (3l), 6mm (5l) gör att tanken klarar smala dörröppningar. Utförande, Med 20m varmvattenslinga (mm).


Anslutning, DN2 DN3DN50. Visa bild i full storlek. Ställ en fråga om denna produkt. Konsumentrecensioner: Det finns ännu ingen recension på denna produkt.


Logga in för att skriva en recension. Astra tillverkar en kompakt modell av ackumulatortank. Den har en rektangulär form och kan därmed ge en mycket kompakt installation och är lätt att isolera. Levereras normalt med korta anslutningsmuffar för lättare transport och inlyft i pannrum, men kan även fås med långa . Tanken passar till pannor från till 1kW. En isolera rektangulär ackumulatortank i vitt utförande med fördelaktiga yttermått.


QVANTUM ACKUMULATORTANK ”A” FÖR KYLA.

Ny LED-Lampa med mycket hög effekt som passar t.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения