måndag 6 februari 2017

Fejk spis

Välkommen till PriceRunner! PPEN SPIS ELKAMIN FÖR HÖRN VIT. Elegant eldstad för hörnet! Elektrisk öppen spis med två värmelägen som du placerar i ett av hemmets hörn.


Vitlackerad skorstensfri öppen spis Stämningsskapande öppen spis som har utseende som den typiska engelska öppna spisen, levereras med keramiska vedträn. I engelsk modell med riktig el utan rök.

Eldas med spisbränsle (medföljer ej). Vi har tänkt att vi ska köpa en sådan öppen spis som man kan ha i lgh, som man använder gele eller bränsle i. Elden simuleras istället med hjälp. Kaminens storlek: H cm. För dig som inte har en öppen spis med skorsten och inte heller vill köra med alternativen Flame Gel, el eller gas så kanske GlammFires passar dig. Här får man eld genom lite LED-lampor och vattenånga.


Höj atmosfären med en elektrisk öppen spis i snygg design. Tre värmeinställningar – fjärrkontroll medföljer. Med eller utan ”Ambi Magic Light”.

Vi får inte elda i vår öppna spis. På nätet hittade jag bilder på dekorationseld. Finns det att köpa eller är det hemmagjorda saker? Skön värme med lättinstallerade kaminer. En dekorationsbrasa är enkel att installera och ger hög mysfaktor där den placeras.


Tack vare enkelheten i att flytta runt den elektriska kaminen, kan du välja var den ska användas och njuta av värmen och det verklighetstrogna skenet i olika rum. Till skillnad från en vanlig eldsta . Spisen finns i färgerna mahogny, ek, vit och i black wash. Ovanför mitt stilleben på vår fejk öppen spis har jag hängt den fina presenta jag fått av Emma Malm.


Ni vet Emma, som målat mina två favorit tavlor här hemma. Blev ju så galet förtjust i . Vilken skillna underbart med en sådan öppen spis. TACK för tipset på den uuuuunderbara kaminen!


Vi beställde genast en till oss. Har såååå länge drömt om en kamin men allt jobb med rör o skorstenar o dylikt hit o dit har känts . Jättefin öppenspis som tyvärr inte får plats i vårt nya boende. Går på spisbränsle och kommer skicka med detta.


Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för fejk spis.

StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande bilder från tusentals vanliga svenska hem. This Pin was discovered by Mathilda Egelrudh. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Dekorationsbrasa med naturtrogna flammor som ger upplevelsen av en värmande brasa, utan öppen spis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения